Kuri dėmė traukia akį? Štai kokie esate iš tiesų

Vadinamasis Roršacho testas – puikus būdas geriau pažinti save. Kad rezultatas būtų kuo tikslesnis, pirmiausia atsipalaiduokite, susitelkite į save. Tada pažvelkite į pateiktas spalvotas dėmes ir pasirinkite tą, kuri labiausiai patraukė akį.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 19, 2023, 11:51 AM

Rinktis reikia greitai, negalvojant ir remiantis intuicija.

Rezultatai

1.

Jūs – realistas ir visur mėgstate paprastumą. Gerumas aplinkiniams – jūsų kraujyje. Esate betarpiški, bet kokioje gyvenimo srityje visada teikiate pirmenybę komfortui ir praktiškumui. Jums nesvetimas stiliaus pojūtis.

2.

Jūs tikite savimi, nebijote jokių sunkumų. Žinote, kaip pasiekti sėkmę bet kokiame darbe. Į bet kokias užduotis žiūrite realistiškai. Aplinkiniai mato jūsų tvirtybę ir labai stiprią valią.

3.

Jūs labai neprūpestingi, bet pažeidžiamos sielos. Mokate lengvai rasti kalbą su aplinkiniais. Mėgaujatės laisve, todėl neskubate su kuo nors susisaistyti. Kartais jus aplanko rimtos mintys apie būties prasmę, bet jūs stengiatės išsivaduoti nuo depresyvių apmąstymų.

4.

Jūs labai optimistiškas žmogus ir turite puikų humoro jausmą. Dievinate laisvę ir labai bijote netikėtumų. Nemėgstate gyvenimo permainų. Tačiau mėgstate tyrinėti ką nors nauja. Be daugybės teigiamų bruožų turite ir vieną labai didelį minusą – perdėtą emocingumą.

5.

Jūs mėgstate svajoti, ir jūsų asmenybę visada valdė emocijos, jausmai. Visada pasikliaujate tik savo jėgomis. Mokate priimti savo vidinį pasaulį ir jausmus. Todėl lengvai ir džiaugsmingai einate per gyvenimą pirmyn.

6.

Jūs pernelyg priklausomi nuo aplinkinių žmonių pritarimo ir nuomonės. Todėl stengiatės visiems įtikti. Jums vertėtų gyventi nesižvalgant į šalis. Būkite ištikimi tiktai savo mintims ir įsitikinimams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.