Pasirinkite siluetą: ar esate laisva asmenybė?

Kai mums trūksta laisvės, viskas aplink atrodo lyg apmirę. Tačiau skirtingiems žmonėms ta laisvė reiškia skirtingus dalykus. Kas laisvę reiškia jums, kokiomis sąlygomis jūs pasiekiate harmoniją? Parodys šis testas.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 4, 2023, 4:08 PM

Pirma susikaupkite, pagalvokite apie situaciją, kada pajuntate laisvę. Tada pažvelkite į pavaizduotus siluetus ir negalvodami pasirinkite vieną iš jų. Tegul širdis pasako, kuris jums yra artimas.

Rezultatai

1.

Jums laisvė – kažkas konkretaus. Jūs jaučiatės savo gyvenimo šeimininku. Tik šis pojūtis gali būti apgaulingas. Kol jums įtaką daro jūsų artimieji, ir jūs visiškai klausote jų nuomonės, nė už ką nepajusite laisvės. Jums tiesiog būtina tapti savarankiškiems priimant sprendimus. Tik tada pajusite tikrąjį laisvės skonį.

2.

Malonumas – jums jis lygiavertis laisvei. Kai juntate palaimą kuo nors užsiimdami, jaučiate, kaip jus pripildo nauja energija. Kaip deguonis įsiskverbia į kiekvieną jūsų kūno ląstelę. Bet jums reikėtų būti atsargiems. Pasistenkite rasti kaip įmanoma daugiau užsiėmimų, kurie jums gali teikti pasitenkinimą.

3.

Laisvė jums nėra kas nors asmeniško ir individualaus. Jūs jaučiatės laisvo tada, kai šalia jūsų yra patys artimiausi žmonės. Būtent aplinka ir gyvenimo dalinimasis su mylimais ir brangiais žmonėmis jums padeda būti iš tiesų laimingiems.

4.

Laisvė jums kelia sumišusius jausmus. Jūs jos truputį bijote. Viskas todėl, kad jūs – pernelyg struktūruotas žmogus. Kai tik jaučiate laisvę, jums atrodo, kad gyvenime nėra „stuburo“, kad viskas pasileis nuo grandinės. Štai kodėl jums taip svarbu kartais elgtis spontaniškai. Tada laisvė taps jums dovana.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.