Kaip jūs piešiate spiralę? Tai atskleidžia svarbų faktą apie jus

Kad atliktumėte šį testą, visai nereikia turėti meninį talentą. Tiesiog nupieškite spiralę taip, kaip esate įpratę tai daryti.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 16, 2023, 2:28 PM

Ar piešėte ją iš išorės į vidų, ar ranka judėjo iš vidaus į išorę? Būtent šis momentas esminis, apibūdinant jūsų charakterį.

Tokį testą galite paprašyti atlikti ir savo draugų, kad sužinotumėte šį tą apie juos.

Rezultatai

1.

Jeigu piešiant jūsų ranka judėjo iš spiralės krašto link centro, jūs esate jau susiformavęs ir brandus žmogus. Tai tipiškas ekstraverto elgesys.

Tokie žmonės komunikabilūs ir emociškai atsparūs. Nepriklausomai nuo jūsų amžiaus, jūs jau susiformavote kaip asmenybė, turite savo tvirtus įsitikinimus ir konkrečius planus.

Jūs pasižymite stipriu ir valingu charakteriu, pripratę nugalėti sunkumus ir pasiekti numatytų tikslų. Jūs visada ginate savo nuomonę ir nesitaikote prie aplinkinių žmonių.

2.

Jeigu spiralę pradėjote piešti iš centro ir judėjote į išorę – tai reiškia, kad jūs pažeidžiamas ir jautrus žmogus. Jūs iki šiol esate kūrybinėse paieškose ir neišsiaiškinote daugelio klausimų.

Toks žmogus pasižymi tipiškomis intraverto savybėmis. Jis išsiskiria minkštu charakteriu, mokėjimu atjausti ir visada stengiasi padėti kitiems.

Tokio tipo žmonės būna pažeidžiami, daug laiko iššvaisto apmąstymams ir gyvenimo prasmės paieškoms. Jie nemėgsta veltis į konfliktus ir ginti savo požiūrį. Vietoj triukšmingų kompanijų renkasi vienatvę ir mėgsta būti šeimos rate.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.