Ką pamatėte pirmiausia? Štai kas jus stumia į vienatvę

Šis testas padeda išsiaiškinti, kodėl mes jaučiamės vieniši ir kokios mūsų charakterio savybės kliudo užmegzti tvirtus santykius.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-07-08 11:18

Tereikia pažvelgus į paveikslėlį užfiksuoti, ką pirmiausia jame pamatėte.

Rezultatai

Mėnulis

Jūs jaučiatės vieniši, nes jums nelengva nugriauti sienas. Jūs trokštate artumo ir tikite, kad ta patirtis jus padarys geresnius, bet kai tik prireikia sumažinti savisaugą ir įsileisti kitus žmones, jūs to nelabai siekiate. Jeigu neįveiksite šios baimės, niekada nepavyks gauti to, ko trokštate.

Banginis

Jūs esate vieniši, nes visada ieškote paties geriausio. Tai nereiškia, kad esate egoistiškas žmogus, tiesiog jūs daug sau suplanavote ir žinote, kad meilė kartais verčia kito žmogaus poreikius statyti aukščiau už savo. Galbūt jūs dar tam nepribrendę.

Banglentininkas

Jūs jaučiatės vieniši, nes bijote prisirišti. Jums meilė – ne kažkas išlaisvinančio, o gąsdinančio ir atgrasaus, nes tai reškia iš dalies atsisakyti to, kokie jūs esate. Kai meilė ima rodytis tikra, jūs jau pustote padus. Pabandykite pasilikti ir suprasite, kad tvirta meilė – pats didžiausias nuotykis iš visų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.