Egzotiška lietuvių krepšininkė – italų gražuolės antrininkė (nuotraukos)

Rudos akys, skvarbus žvilgsnis, tamsūs plaukai. Ne vienas, žvelgdamas į žaviausios šių metų krepšininkės vardą pelniusios Eivilės Steikūnaitės (18 m.) nuotrauką žurnale „Stilius”, sudvejojo, ar prieš akis – ne gražiausia Italijos moterimi laikoma aktorė Monica Bellucci. Sportininkei tai – ne naujiena: „Mane painioja ne tik su garsiąja itale, bet ir su Lietuvoje gyvenančia dainininke Karina Krysko.”

Palangiškės ir vilniečio šeimoje gimusią E.Steikūnaitę nepažistami žmonės dažnai painioja su italų aktore M.Bellucci ar mūsų šalies atlikėja K.Krysko.
Palangiškės ir vilniečio šeimoje gimusią E.Steikūnaitę nepažistami žmonės dažnai painioja su italų aktore M.Bellucci ar mūsų šalies atlikėja K.Krysko.
Daugiau nuotraukų (1)

Milda Zavarskytė

Feb 17, 2011, 8:07 AM, atnaujinta Mar 31, 2018, 7:30 PM

Vaikystėje kaunietė Eivilė svajojo būti aktorė. Ne dėl panašumo į M.Bellucci – aktorystė atrodė lyg svajonių profesija: ateini, pavaidini ir darbas baigtas, lieka tik mėgautis šlovės spinduliais.

Tačiau gyvenimą kita linkme pasuko trenerė Gražina Giedraitienė, aukštesnę nei bendraamžės antrokę pakvietusi į krepšinio treniruotes.

Vis dėlto moterų krepšiniu nesidomintys lietuviai, gatvėje ar parduotuvėje išvydę 184 centimetrų ūgio Kauno rajono komandos „Laisvė-KRS” puolėją, pamano sutikę manekenę ar aktorę.

Pirmąsyk komplimentai Eivilei dėl panašumo į aktorę M.Bellucci pasipylė prieš porą metų, kai paprašyta darbų mokytojos mergina nusifotografavo rankdarbių žurnalui.

Buvo ir pamaniusių, kad iš žurnalo puslapių šypsosi ne lietuvė, o amerikietė dainininkė bei šokėja Nicole Scherzinger.

Kartą į draugės gimtadienį atėjusią Eivilę ten buvę keletas nepažįstamų žmonių ėmė kalbinti angliškai. Pamaniusi, kad jie – užsieniečiai, mergina taip pat atsakė angliškai.

Po kurio laiko gimtadienį šventusi draugė nustebusi paklausė: „Kodėl jūs bendraujate angliškai?” Tuomet paaiškėjo, kad naujieji pažįstami Eivilę palaikė užsieniete – galbūt tailandiete, galbūt brazile.

Tačiau E.Steikūnaitė – tikra lietuvė: motina – palangiškė, tėvas – vilnietis.

„Kartą stovėdama prekybos centre varčiau žurnalą, ant kurio viršelio buvo dainininkė Karina Krysko.

Netoliese buvusi mergaitė timptelėjo savo mamą už rankos: „Žiūrėk, mama, čia ta iš viršelio!” Labai keistai pasijutau”, – dar vieną istoriją prisiminė Lietuvos moterų krepšinio rinktinės narė.

Žinomų moterų, su kuriomis yra lyginama, gyvenimo ir karjeros posūkių Eivilė akylai neseka.

Kauno Juozo Grušo meno vidurinės mokyklos dvyliktokės dienotvarkė tokia įtempta, kad po pamokų ir treniruočių ji nori griūti į lovą, o ne naršyti po internetą ar sklaidyti žurnalus.

E.Steikūnaitei malonu būti lyginamai su pasaulyje žinomomis gražuolėmis, tačiau iš jų krepšininkė nesisemia grožio paslapčių, nemėgdžioja jų aprangos stiliaus.

Kasdien skirti laiko makiažui aštuoniolikmetė nei turi noro, nei mato būtinybę – nebent šiek tiek paryškina akis.

Rinkdamasi drabužius ji vadovaujasi savo skoniu. Vaikščioti po parduotuves mėgstanti mergina turi iš ko rinktis – drabužių sausakimšai trys spintos.

Praėjusią savaitę E.Steikūnaitė pelnė žaviausios krepšininkės vardą Lietuvos moterų krepšinio lygos, dienraščio „Lietuvos rytas” ir portalo lrytas.lt organizuotame konkurse.

Mergina surinko daugiausia lrytas.lt lankytojų balsų ir nurungė 106 varžoves.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.