Ką žada žvaigždės rugpjūčio 28 – rugsėjo 3 dienomis?

Avinas (03 21–04 19)

Mergelė (08 23–09 22) Labai norisi diktuoti sąlygas, šiek tiek paspausti ir išsireikalauti. Jei savo sąlygas diktuosite švelniai, aplinkiniai bus priversti paklusti jūsų norams.
Mergelė (08 23–09 22) Labai norisi diktuoti sąlygas, šiek tiek paspausti ir išsireikalauti. Jei savo sąlygas diktuosite švelniai, aplinkiniai bus priversti paklusti jūsų norams.
Daugiau nuotraukų (1)

Astrologė Skirma Liepienė ("Stilius")

2012-08-28 23:42, atnaujinta 2018-03-17 02:24

Esate priversti daryti tai, ką reikia, o ne tai, ko norisi. Dabar turite paklusti normoms ir visuomenės taisyklėms.

Išsišokimai, ekscentriškas elgesys – tik maži spalvoti pabarstukai ant kasdieninio torto.

Savaitė nėra nei bloga, nei labai gera. Tai naujas etapas su savo darbais, reikalavimais ir atitinkamu elgesiu. Teks su tuo susitaikyti.

Jautis (04 20–05 20)

Prabangi savaitė. Labai norisi ko nors stebuklingo, didingo ir prašmatnaus. Kad visi apie tai kalbėtų, kad būtų galima jaustis gerai, laimingai. Norisi.

Kai kam bus patiestas raudonasis kilimas, kai kam tiesiog seksis maži, bet svarbūs dalykai. Jūsų norai ir ambicijos bus patenkinti.

Šiek tiek netikrumo, nestabilumo galbūt pajusite savaitgalį, bet tai drąsiai galima suvalgyti kartu su skaniu šokoladu ir užgerti prabangiu šampanu.

Dvyniai (05 21–06 20)

Nelengva vertinti situaciją ir išlikti objektyviems. Gerus dalykus pasakome saviems, blogus – visiems aplinkiniams.

Apkalbų ir konfliktų bus sunku išvengti. Vienintelė išeitis – truputį prikąsti liežuvį (tai pajusite šeštadienį). Kad ir kaip klostytųsi situacija, jus užvaldys rudeninės nuotaikos.

Galvosite apie planus, perspektyvas. Rūpės darbiniai pasitarimai, aptarimai ir panašūs reikalai. Svajojantiems išvažiuoti pailsėti kol kas teks tik svajoti apie poilsį.

Vėžys (06 21–07 22)

Nesvarbu, kur tie nėriniai nunerti: Paryžiuje ar Gargžduose, jie tokie, kokių jums reikia. Netikėkite, kad nėriniai nemadingi. Nesvarbu, ar seni, ar nauji, bet jie dabar – didelės sėkmės pranašas.

O sėkmės prireiks planuojant darbus. Tai, ką sudėliojate šią savaitę, bus įgyvendinta tik spalio pabaigoje ar lapkritį. Tačiau kertinius sprendimus tenka daryti dabar.

Namie niekas nespaus, nieko nereikalaus. Gal kiek pašiurens, primins pareigas, bet tik tiek.

Liūtas (07 23–08 22)

Esate kviečiami į svečius, didelius renginius? Neatsisakykite, turėsite puikių temų apkalboms. Plepėti norėsis apie viską: sukneles, batelius ir naujus vyrus.

Paprastas kasdienis plepesys gali turėti ir gerų perspektyvų – pažinčių, naujų pramogų ir gerų progų.

Dabar visko reikia labai daug. Turėsite tiek, kiek norite, tik nepamirškite to pasakyti garsiai. Juk jūsų minčių niekas neperskaitys.

Mergelė (08 23–09 22)

Labai norisi diktuoti sąlygas, šiek tiek paspausti ir išsireikalauti. Jei savo sąlygas diktuosite švelniai, aplinkiniai bus priversti paklusti jūsų norams.

Šie norai turės praktišką, buitinį atspalvį. Greičiausiai tai bus dėl to, kad viskas atrodytų šiek tiek geriau, būtų patogiau ir atsirastų laiko pomėgiams ir malonumams.

Sugebėsite viską pateikti taip, lyg tai daroma dėl kitų. Geras problemos sprendimas!

Svarstyklės (09 23–10 22)

Jums reikia, kad kas nors pasirūpintų ir palepintų. Kad nuklotų kelią rožių žiedlapiais ir boružėlėmis (geriau dirbtinėmis, kad po kulniukais netraškėtų). Norite romantikos.

Kai gausite tai, ko troškote, ateis tuštuma: gražu, bet ne tai. Saldumas išsisklaidys tik antrojoje savaitės pusėje.

Todėl rimti darbai prasidės tik penktadienį ir persikels net į šeštadienį. Pirmadienį sušluosite likusią romantiką ir vėl tapsite savimi.

Skorpionas (10 23–11 21)

Kartais visai nebūtina pakarti piršlį, kad pasijustumėte atsiteisę su visu pasauliu. Labai norėsis suversti visą atsakomybę kam nors kitam.

Tiesiog tai, kas vyksta namie, priklauso ne tik nuo jūsų, bet ir nuo antrosios pusės, tėvų, giminaičių. Imkitės iniciatyvos, nepalikite neišspręstų problemų.

Tai, kas išsisprendžia savaime, tikrai ne jūsų naudai. Permainos darbe gal ir netikėtos, bet su perspektyva.

Šaulys (11 22–12 21)

Artėja dar pavasarį prasidėjusių nemalonių susitarimų, sandorių atomazga. Patys prie to prikišote nagus, todėl gavote tai, ko nusipelnėte, nors tai pripažinti sunku.

Jei manote, kad dar liko neužbaigtų vasaros darbų, pabandykite juos padaryti ketvirtadienį.

Nemalonūs pokalbiai, debatai ar diskusijos finansine tema taip pat lengviausiai eisis darbo savaitės pabaigoje.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Pasimėgaukite tuo, ką turite, planuokite tai, ką dar galima pasiekti ištiesus ranką, be didelių pastangų.

Nesvarbu, kad kas nors jūsų išpuoselėtą rankelę pavadins grobikiška letena, – laimikis jau bus jūsų.

Džiaukitės ramiu gyvenimo ritmu, laisvesnėmis akimirkomis. Artimiausiu metu medžioklės sezonas bus atidarytas. Reikės labai pasistengti, kad būtumėte medžiotojas, o ne grobis.

Vandenis (01 20–02 18)

Užbraukti didelį riebų brūkšnį ir viską pradėti iš naujo. Kad ir rugsėjo 1-ąją. Naujas sąsiuvinis užrašams, naujai perrašyti telefonai reikš naują draugų, pažįstamų įvertinimą.

Tvarka, planai dabar sudaromi iki Kalėdų. Labai atvirų, nuoširdžių pokalbių reikėtų vengti. Jūsų idėjos, kurioms įgyvendinti reikėjo tik laiko, gali būti pavogtos. Kiti tai padarys greičiau.

Šeimos problemoms spręsti laikas kol kas ne itin palankus.

Žuvys (02 19–03 20)

Nesvarbu, kad pro langą matyti tik lietuviški berželiai. Širdis gyvena toliais, laukimu, svajonėmis. Ir kuo labiau gilės ruduo, tuo didesnis bus tas ilgesys.

Pradėkite kurti jei ne žiemos, tai bent pavasario atostogų planus. Laikas labai greitai lekia.

Šeštadienio nerimas, keistos žinios ar apkalbos nebus labai rimtos, nors nuotaiką sugadinti gali. Nuplaukite visus nemalonumus tekančiu vandeniu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?