Kokios moterys vyrams neseksualios?

Aptempta, raudonos spalvos suknelė su gilia iškirpte, švelnus kvepalų aromatas, brangiai kainavęs apatinis trikotažas su nėriniais. Visi šie seksualumo atributai gali kaip mat prarasti savo aktualumą, jei moteris neatnaujins manikiūro, pamirš nusivalyti dulkes nuo batelių arba neišsitrinks plaukų. Taip, tik vienas neteisingas brūkšnys gali sugadinti visą paveikslą, kuris ilgai ir kruopščiai buvo kuriamas, rašoma portale lovecalendar.ru.

Vyrai patys prisipažįsta, kad jiems seksualu – duslus, ramus ir tylus moters balso tembras.<br>123rf
Vyrai patys prisipažįsta, kad jiems seksualu – duslus, ramus ir tylus moters balso tembras.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 28, 2012, 10:01 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 2:52 AM

Ir ne tik išvaizda gali sugriauti seksualios moters įvaizdį. Taigi, kaip išvengti neteisingų brūkšnių, kuriant savo seksualumo portretą?

Dažnai moterys domisi, kaip tapti seksualiomis, tačiau neretai pamiršta, kad ne atskiros drabužių detalės ar charakterio bruožai, elgesys priverčia stipriau plakti vyrų širdis. Apskritai vyrams retai pavyksta nustatyti, kas konkrečiai jiems patinka moteryje. Jie mato ją visą. Tačiau, kas būtent nepatinka moteryje, darančią ją neseksualia, iš esmės gali atsakyti kiekvienas vyras.

Remiantis vyrų pastebėjimais, nesunku sudaryti moterų seksualumo požymių reitingą. Žinoma, galima prieiti ir iki absurdo pritariant kai kurių vyrų nuomonėms. Pavyzdžiui, kad jiems visai neseksualios blondinės arba merginos, žemesnės nei 175 сm ūgio ir, suprantama, mažakrūtės. Tačiau iš esmės vyrai panašūs savo požiūriais, kokios moterys jiems neseksualios. 

Mažai skiriančios dėmesį savo išvaizdai

Pirmąją vietą, vyrų manymu, moters neseksualumo požymių lentelėje užima jų nesirūpinimas savo išvaizda. Tai gali būti ir manikiūro, pedikiūro nebuvimas, nešvarūs plaukai ar bateliai.

Taip pat užtverti kelią į trokštamo vyro širdį gali ir intymios detalės: nedepiliuotos tam tikros kūno vietos ir nemalonus kvapas. Iš tikrųjų, moters plaukuotos kojos ar pažastys, dabar atrodo daugiau nei neįprastai, ypač jei greta vyras – metroseksualas, depiliavęs iš esmės visą savo kūną, palikęs tik madingus siaurus ūselius. Tai seksualu ar ne – jau atskira tema.

O kas dėl kvapo, tai turima omeny ne tik prakaito kvapą. Tai gali būti ir prastas burnos kvapas, per daug aštrus kvepalų aromatas ir cigarečių dūmų tvaikas sklindantis nuo moters. Turinčios žalingų įpročių

Beje, apie cigaretes. Net rūkantiems vyrams nepatinka, kai rūko moteris. Tokį pat neigiamą įspūdį vyrams sudaro ir alkoholiu piktnaudžiaujančios moterys. Todėl, prieš užsidegdamos cigaretę arba tiesdamos ranką prie vyno taurės, gerai pagalvokite, ar tai vienintelis būdas, padedantis atsipalaiduoti ir nesijaudinti per pasimatymą.

Šių žalingų įpročių sąrašą galima papildyti ir moters pomėgiu kūprintis. Tiesiog atkreipkite dėmesį į tai, kaip sėdite. Su amžiumi mes suprantame, kad reikėjo klausyti tėvų ir mokytojų, kurie kažkada vertė sėdėti suole tiesiai. Bet ir dabar yra nemažai priemonių, norinčioms atsikratyti įpročio kūprintis. Tai ir jogos užsiėmimai ir pilatesas, galų gale reikėtų tiesiog prisiversti laikyti nugarą tiesiai. Garsiai kalbančios 

Ilgą laiką buvo galvojama, kad vyrus atbaido moters garsus juokas ir balsas. Tačiau gyvenimas parodė, kad ne visai taip. Yra nemažai moterų, kurios toli gražu netyliai juokiasi ir kalba ir turi daugybę gerbėjų. Tačiau, toks moterų pasisekimas tarp vyrų visai paaiškinamas. Jie laiko jas linksmomis, nerūpestingomis ir žaismingomis. Tačiau, ar galima tvirtinti, kad tokiais atvejais patrauklumas artimas seksualumui? Kažin. Vyrai patys prisipažįsta, kad jiems seksualu – duslus, ramus ir tylus moters balso tembras. 

Neturinčios stiliaus pojūčio

Neteisingai pasirinkti drabužiai vyrus trikdo labiau nei netobula figūra. Žinia, tarp vyrų nemažai ir liesų moterų mėgėjų, ir priešingai – apkūnių formų. Tačiau niekam nepatinka, kai labai liesos kojos pabrėžiamos itin aptemptais džinsais, o bereikalingi kilogramai liemens srityje išryškėja per pažemintu liemeniu džinsus.

Nejaučiančios saiko

Plona linija tarp seksualumo, nepadorumo ar vulgarumo priverčia eilinį kartą susimąstyti prieš užsisegant trumpą sijonėlį ar pasakojant nelabai padorų anekdotą. Seksuali moteris turi jausti tą ribaą visur ir visada. O dabar, kai plastinė chirurgija moterims tapo puikia galimybe patobulinti savo išvaizdą, kyla klausimas, ar seksualiai atrodo nenatūralaus dydžio putlios krūtys ir lūpos. Todėl net sociologai negali nurimti ir nuolat stengiasi išsiaiškinti ar vyrams patinka dirbtinas moters grožis. Ne vienos apklausos rezultatai liudija, kad daugumos atvejų vyrai skiria pirmenybę moterų natūralioms formoms. 

Norą būti seksualia moterimi, prieš kurią negalėtų atsispirti daug vyrų, galima išreikšti saikingai, tik nedaug pakoregavus savo išvaizdą. Ir tik tais atvejais, kai tai – būtina. Tačiau nereikėtų pamiršti tos pačios ribos tarp seksualumo ir vulgarumo.  Bet lygiai taip pat nereikėtų pamiršti, kad dirbtinės moters formos atkreipia vyrų dėmesį, tačiau ar pavyksta jį ilgai išlaikyti?

Ir galų gale svarbiausia: vyras gali apsimesti, kad nieko neišmano apie moters grožį. Arba priešingai - jis gali įtikinti savo partnerę, kad ši neteisingai pasielgė gerokai padidinusi savo biusto apimtis. Tačiau kiekvienas vyras jaučia, kaip moteris žiūri į save. Ir ne tik jaučia, bet ir pats ima taip žiūrėti. Todėl atsakymo į klausimą, kodėl moteris būna neseksuali, reikėtų ieškoti moters požiūryje į pačią save. O iš čia jau išauga visi kiti neseksualumo požymiai. Nes seksuali moteris niekados neleidžia sau atrodyti negražiai, elgtis iššaukiamai ir juo labiau piktnaudžiauti plastinės chirurgijos siūlomomis paslaugomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.