Keisčiausios vestuvių ceremonijos

Visi nori, kad jų vestuvės būtų ypatingos: nepriekaištingai balta suknelė, skoninga muzika, žydinčios gėlės, skanus maistas, galų gale, puikus oras. Tačiau kai kurie kelia neįprastus reikalavimus. Jų manymu, vestuvių ceremonija turi vykti 50 metrų aukštyje arba batų parduotuvėje. Jaunavedžių vaizduotei ribų nėra. Worldmustbecrazy.com pateikia sąrašą tokių išskirtinių porelių ir jų idėjų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 2, 2012, 6:24 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 12:14 AM

Metų algą išleido raudonoms rožėms

Amerikietė Lisa Satayut nusprendė susituokti ten, kur jai smagiausia leisti laisvalaikį – prekybos centre. Nuotakos užgaidai Drew Ellis neprieštaravo.

Pora susituokė batų skyriuje. Ceremonijos metu batų parduotuvėje buvo padaryta pertrauka, kad pardavėjai galėtų sudalyvauti vestuvėse.

Per ceremoniją nuotaka avėjo ryškiai geltonomis gladiatorių stiliaus basutėmis, o jaunikis klasikiniais juodais batais.

Kinietis Xiao Wang taip pat bet kokiu būdu norėjo įtikti savo būsimai žmonai. Jis išleido visą metų uždarbį 99,999 raudonoms rožėms. Jaunikiui prireikė net 30 automobilių, kad gėlės būtų pristatytos į reikiamą vietą.

„Aš sugalvojau nupirkti tiek rožių, nes žinau, kad Liu labai mėgsta raudonas rožes. Buvo verta pirkti tiek gėlių vien dėl Liu reakcijos, kai ji pamatė visus šiuos automobilius“, – pasakojo X. Wang.

Susituokė danguje

JAV bendrovė „Zero-G“ sudarė galimybes susituokti ore, tiksliau, lėktuvo patalpoje, kurioje nėra gravitacijos. Pirmoji tokia pora žiedus sumainė 2009 metais.

Noah Fulmor ir Erinas Finneganas vestuves specialiame lėktuve „Boeing 727“ atšventė su šeima ir artimiausiais draugais.

Štai belgai Jeroenas ir Sandra Kippersai susituokė 50 metrų aukštyje. Juos į tokį aukštį iškėlė dvejomis specialiomis platformomis. Ant vienos iš jų buvo jaunieji kartu su šventės svečiais, ant kitos – muzikantai.

Po lemtingojo „taip“ sutuoktiniai, prisirišę guma, nušoko nuo platformos. Tokias šventes organizuojanti „Event in the Sky“ tikina, kad taip vestuvių ceremonija priartinama prie Dievo.

Neišskyrė net mirtis

Prieš dvejus metus apie niujorkiečių April Pignataro ir Michaelo Curry'io santuoką buvo rašoma viso pasaulio spaudoje. Jie susituokė būdami giliai po vandeniu.

Nuotaka vilkėjo baltą naro kostiumą, o jaunikis – juodą. Vestuvių ceremonija įvyko specialiame apsauginiame narve, mat juos supo rykliai. Šventikas nenėrė po vandeniu kartu su ekstremalių pojūčių mėgėjų porele. Jis su jais bendravo racijos pagalba.

Kita beprotiška istorija nutiko Airijoje. Šios poros nepajėgė išskirti net mirtis. Michelle Thomas nusprendė ištekėti už nužudyto sužadėtinio tuomet, kai ji stovėjo morge prie jo kūno.

Vstuvių ceremonija įvyko Oksfordo Johno Radcliffe'o ligoninės morge, kur gulėjo Kevino Lavelle'io kūnas. Santuoką užfiksavo ligoninėje dirbantis katalikų kunigas.

Du poros vaikai į į tėvo laidotuves atėjo vilkėdami tuos rūbus, kuriais turėjo pasipuošti per vestuves.

Žiedus sumainė nuogi

Niekam ne paslaptis, kad jaunavedžių apranga per vestuves yra labai svarbi. Svečiai ją aptarinėja ne vieną vakarą, o nuotraukos lieka visam gyvenimui. Štai Rusijoje abu jaunieji buvo apsirengę gotiško stiliaus rūbais.

Nuotaka vilkėjo juodą suknelę, o veidą buvo pasidažiusi itin šviesia pudra. Jaunikis nuo jos nė kiek neatsiliko. Jis buvo apsirengęs baltu kostiumu, avėjo gremėzdiškus aulinius batus ir buvo panašus į elfą.

Štai australai Ellie Barton ir Philas Hendicottas pasielgė dar neįprasčiau. 250 svečių akivaizdoje pora pasirodė „pasipuošę“ Ievos ir Adomo kostiumais.

Jaunoji mūvėjo vestuvinį žiedą, intymias vietas dengė gėlės. Jos mylimasis savo pasididžiavimą pridengė tik juoda skrybėle. Pati E. Barton vilkėjo vos vieną rūbą – nuotakos šydą.

Vestuvių ceremoniją gyvai transliavo radijo stotis „FM radio“. Po dviejų metų Jamaikoje įvyko didžiausios nuogalių vestuvės visame pasaulyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.