Kaip sužavėti nepažįstamąjį?

Аmerikiečių mokslininkų tvirtinimu, flirtas – tai savotiškos derybos, prasidedančios po to, kai pavyksta atkreipti į save priešingos lyties atstovo dėmesį. Tas dėmesys atkreipiamas sąmoningais ar nesąmoningais gestais, judesiais, mimika, kurie sujungiami į vieną kūno kalbą. Teisingai ją panaudojus galima gauti dar geresnį rezultatą, rašo bt-lady.com.ua.

Auksinė flirto taisyklė – visada gerai atrodyti.<br>123rf
Auksinė flirto taisyklė – visada gerai atrodyti.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 27, 2012, 12:44 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 8:24 PM

Svarbiausia, nusiteikti pažinčiai. Kitaip tariant, tuo metu reikėtų išmesti iš galvos visas negatyvias mintis, emocijas ir tikėti, kad vyrą, kurio lauki, gali susitikti bet kurioje vietoje ir bet kuriuo laiku. Sėkmingas flirtas galimas tik pozityviai nusiteikus.

Auksinė flirto taisyklė – visada gerai atrodyti, net jei einate į parduotuvę pirkti maisto. Kai moteris būna išoriškai patraukli, tai suteikia jai daugiau pasitikėjimo savimi.

Tačiau, norint atkreipti vyro dėmesį, provokuojantis drabužių stilius nėra būtinas. Vyras būtinai pastebės moterį, jei ji pasipuoš koketiška skrybėlaite, elegantišku šalikėliu, originaliais, ilgais auskarais, galų gale paltu, pabrėžiančiu dailią figūrą.

Didelę reikšmę flirtuojant turi akių kontaktas. Kai moters akys susitinka su vyro žvilgsniu ir šis kontaktas trunka 1-5 sekundes, tai yra signalas, kad jis ja susidomėjo. Žinoma, nereikėtų tikrinti vyro ilgais žvilgsniais arba mirktelėjimais. Tai gali būti neteisingai suprasta. Yra trys pagrindiniai būdai, padedantys atkreipti vyro dėmesį vizualinio kontakto metu. Tiesa, nereikėtų jų naudoti daugiau kaip vieną kartą tam pačiam vyrui.

1. Pažiūrėkite vyrui į akis kiek ilgiau nei įprastai ir vos šyptelėkite.

2. Pažiūrėkite į jus dominantį vyrą per petį ir nusišypsokite.

3. Greitai nužvelkite jį nuo galvos iki kojų ir nusišypsokite.

Jeigu patinkantis vyras į jus nežiūri, sutelkite dėmesį į jį. Kai tik jis pajus žvilgsnį ir pakels akis į jus, šyptelėkite ir nusukite akis į šalį, tarsi susigėstumėte dėl tokio netikėto simpatijos parodymo jo atžvilgiu.

Manoma, kad dėmesį pirmiausiai turėtų parodyti vyras, tačiau, jei taip neatsitinka, nebijokite pirmoji užmegzti pažintį. Apklausos duomenimis, 95 procentams vyrų patinka, kai moteris imasi iniciatyvos susipažįstant. Tik būdu nebūkite įkyri ir atkakli. Pasakykite pora frazių ir palikite jį ramybėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.