Septyni nevykusio meilužio požymiai

Jei vyras nori išvengti „prasto meilužio“ etiketės, jam reikėtų vengti kai kurių vyrams būdingų savybių. Moterys sudarė tokių savybių sąrašą, rašo mhealth.ru. Skaitykite, įsidėmėkite ir niekada nekartokite padarytų klaidų. Gal būtent šie patarimai ir padės išvengti jų ateityje?

Moterys sudarė prasto meilužio savybių sąrašą. Kiek šių savybių turite?<br>123rf
Moterys sudarė prasto meilužio savybių sąrašą. Kiek šių savybių turite?<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-11-22 23:02, atnaujinta 2018-03-15 05:04

1. Per daug atsargus

Vyras, kuris visus savo veiksmus derina su partnere, nuolatos klausdamas: „Ar galima?“, nėra įdomus. Geras meilužis žino, kaip be žodžių moteris turi suprasti jo ketinimus ir sujaudinti ją neužduodant bereikalingų klausimų.

Kai vyras nori mylėtis, jo skvarbus, „nurenginėjantis“ žvilgsnis ar aistringas prisilietimas pasako daugiau ir už iškalbingiausius žodžius.

2. Iš anksto nuspėjamas

Žinia, ilgalaikiai santykiai, anksčiau ar vėliau, tampa rutiniškais. Todėl, jei nenorite prarasti seksualinių santykių gaivumo ir ilgiau pratęsti pirmųjų pažinties dienų jaudulį bei aistrą, fantazuokite, ieškokite naujų pozų, kad galėtumėte vėl ir vėl nustebinti savo partnerę.

Nebijokite keisti sekso įpročių. Tai suteiks malonumo jums abiems. Todėl neleiskite, kad situacija priartėtų prie tos ribos, kai moteris gali numatyti kiekvieną jūsų tolesnį ėjimą. Pavyzdžiui, jei preliudija paprastai trunka ne daugiau kaip penkias minutes, pratęskite šį malonumą bent iki penkiolikos minučių ar dar ilgiau. „Negailestingai kankinkite“ savo partnerę, kol pajusite, kad ji nebetveria savame kailyje iš malonumo.

3. Mylisi mеchaniškai

Dauguma moterų mano, kad seksas be aistros – nuobodus ir beprasmis laiko švaistymas. Nei viena moteris nenorėtų atsidurti pripučiamos lėlės vaidmenyje. Žinoma, niekas nesako, kad kiekvieną sykį lytinis aktas turi būti tarsi uraganas. Tačiau nereikėtų ignoruoti ir to, kad nepriklausomai nuo temperamento, moteris visada nori būti moterimi, todėl laukia ir atitinkamo dėmesio. Norint tapti geru meilužiu, reikėtų mylėtis iš visos širdies, o ne iš „pareigos“ ar vien tiktai norint patenkinti savo seksualinį poreikį.

4. Tingus ir vangus

Jei būsite neišradingas ir neoriginalus intymiuose santykiuose, moteris gali pradėti žvalgytis į kitus vyrus.

Nepaisant to, kad dauguma moterų, jaučia, kad turėtų būti dėkingos už bet kokį parodytą dėmesį, bet tingus ir vangus partneris lovoje pradeda slėgti ir verčia dairytis į kitus. Todėl, jei branginate santykius, pasistenkite įdėti daugiau pastangų ir parodyti daugiau išradingumo.

Svarbiausia, niekada nepamirškite žodžio „romantiškas“, kuriuo turėtų būti apibūdinamas kiekvienas vyras. Kai santykiai jau gerokai įsibėgėjo, o gėlės ir kiti dėmesio ženklai liko praeityje, moterys nieko romantiško nebesitiki iš vyrų, todėl netikėtai parodytos švelnios glamonės ir žodžiai pamalonina jas iki širdies gelmių.

Vos išėjęs į darbą atsiųskite savo mylimai moteriai SMS žinutę arba palikite ant stalelio prie lovos trumputį meilės laiškelį. Dar galite parašyti, kokiais drabužiais ar be jų norėtumėte matyti ją grįžęs iš darbo.

Paruoškite moteriai romantišką vakarienę, įjunkite lyrišką, jausmingą muziką ir vėl suviliokite ją kaip pirmą kartą... Nepagailėkite jėgų suteikdamas jai nežemiškos palaimos lovoje. Ir neabejokite, ji pasistengs įvertinti jūsų pastangas. Juk partnerė panorės atsilyginti tuo pačiu.

5. Mylisi tik tradicine poza

Jei partnerė priversta vėl ir vėl žiūrėti tik į miegamojo lubas, jūsų laukia nemalonumai. Beje, pakanka pakeisti mylėjimosi vietą ar pozą ir problemos kaip nebūta. Nebijokite mylėtis ir po tekančiu dušo vandeniu, virtuvėje, automobilyje, gamtoje.

6. Dejuoja, bet nieko nepasako

Per daug garsios dejonės ar visiška rimtis sekso metu ilgainiui pradeda moteris erzinti. Pasistenkite rasti aukso vidurį ir būdą paviešinti savo pojūčius tiktai partnerei, o ne savo kaimynams.

Kai kurie žodžiai gali sujaudinti moteris daug stipriau nei dejonės. Todėl dažniau kartokite, kokį malonumą ji jums teikia, kaip seksualiai ji atrodo. Taip pat nebijokite pasakyti, ko labiausiai norėtumėte ir jūsų santykiuose neliks vietos nuoboduliui.

7. Nerodo iniciatyvos

Jei su partnere jus sieja ilgalaikiai ryšiai ir juos branginate, negailėkite jėgų miegamajame. Kitaip tariant, lovoje imkite vadžias į savo rankas ir duokite valią erotinėms fantazijoms. Apskritai, darykite viską, kas tik jums šauna į galvą, jei tik tai bus jums abiems priimtina ir suteiks naujų, aštrių pojūčių santykiuose. Jei su partnere iš anksto aptarsite savo sekso pomėgius, nė patys nepajusite, kaip imsite įgyvendinti savo seksualines svajones.

Žinokite, kad moterims visai nereikia „mačo“ lovoje. Partnerei užteks pamatyti, kad jūs bent stengiatės padaryti taip, kad jums abiems būtų gerai.

Nepamirškite, kad monotoniškų ir nuobodžių santykių pagrindiniai priešai – spontaniškumas ir netikėtumas, todėl jei jūs pasistengsite kuo nors nustebinti partnerę, atšalimas jūsų santykiams negresia. Svarbiausia, kad šalia jūsų būtų ta moteris, kuri noriai jums pritartų ir palaikytų.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.