Elegantiška šokėja ant stulpo pavergė ir vaikinų, ir merginų širdis (video)

Vaizdo įrašas, kuriame šokėja ant stulpo rodo neįtikėtinus triukus, pakerėjo kone kiekvieną, jį mačiusį. Jame, kitaip nei įprasta, nepamatysite spalvingų atvirų kostiumų. Sportine liemenėle ir kelnaitėmis apsirengusi Jenyne Butterfly šokiu papasakoja meilės istoriją, skambant romantiškai muzikai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-12-08 10:59, atnaujinta 2018-03-14 19:04

Jenyne užaugo Vašingtone (JAV). Ji tikrai nesitikėjo, kad vaikystėje lankytos gimnastikos pamokos pakeis visą jos gyvenimą. Su šokiu Jenyne savo gyvenimo nesiejo iki pat 18 metų, kol atrado šokius ant stulpo. Tuomet mergina suprato, kad labiausiai jos širdį suvirpina šokis, sportas, treniruotės, pasirodymai ir varžybos.

Baigusi mokyklą Jenyne įstojo į koledžą. Ten ji studijavo interjero dizainą ir architektūrą, tačiau greitai suvokė, kad savo kūrybingumą gali pritaikyti visai kitur.

Kostiumai, makiažas, muzika, teatrališkumas ir vaizdas iš 9,5 metrų aukščio – štai kas labiausiai jaudino amerikietę. Todėl Jenyne metė mokslus ir susikoncentravo ties tais įgūdžiais, kuriais gali linksminti publiką: šokiais ant stulpo, oro akrobatika su šilkinėmis juostomis, lankais, trapecijomis, virvėmis. Nors į šią veiklą ji buvo pasinėrusi visa galva, Jenyne niekada nė neįsivaizdavo, kad vieną dieną pabėgs nuo kasdienybės ir prisijungs prie cirko.

Dabar Jenyne pasirodymus rengia visame pasaulyje. Per pastaruosius dešimt metų ji yra laimėjusi Jungtinių Valstijų šokių ant stulpo federacijos čempionatą, sidabrinį medalį Pasaulio finaluose, pasirodė kartu su garsiuoju Cirque du Soleil, Dragone, Tiesto, Davidu Guetta. Taip pat ją galima pamatyti filmuose, muzikos klipuose ar ant žurnalų viršelių.

Per dešimtmetį Jenyne tapo viena garsiausių ir gerbiamiausių šokėjų ant stulpo visame pasaulyje. Ji padėjo augti ir keistis visai šokių ant stulpo industrijai. Jenyne tikslas – visus išmoktus triukus visuomenei pristatyti kitame amplua. Tam ji savo kūną ištreniravo taip, kad dabar gali atlikti žmogui beveik neįmanomus dalykus.

Jenyne tiki, kad yra neįtikėtinas ryšys tarp grožio ir gravitacijos paneigimo. Jos šokis – tai dvasios ir kūno pakėlimas tuo pačiu metu.

„Taip, mes galime skraidyti. Mums tereikia tinkamų sparnų“, – tiki šokėja.

Parengė Dovilė Lebrikaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.