Per trejus metus jaunas australas iš patrauklaus vaikino virto žavia mergina (video)

„Youtube“ pasirodė daug prieštaringų vertinimų sulaukęs vaizdo įrašas, kuriame jaunas vaikinas iš Australijos atvirai parodė neįtikėtinas savo kūno metamorfozes – per trejus metus jis iš patrauklaus vaikino virto žavia mergina, rašo dailymail.co.uk.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 12, 2013, 10:49 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 9:16 PM

Savo pokyčius jis pradėjo fiksuoti 2009 metų gruodžio 8 dieną. Tuomet patrauklus rudų akių dvidešimtmetis turėjo pusilgius tamsius plaukus, platoką nosį, storus antakius. Tačiau panašu, kad jam nepatiko jo vyriška prigimtis ir jis nusprendė palaipsniui tapti moterimi.

Akivaizdu, kad jo noras buvo didesnis už visas skausmingas procedūras. Per visą šį laikotarpį jis nepagailėjo nei sveikatos, nei laiko, nei pinigų ir nuolat fiksavo kintančias veido linijas. Iki 2012-ųjų pabaigos jis reguliariai fotografavosi panašia poza, galiausiai – sujungė visas nuotraukas ir padarė iš jų trumpą filmuką, kuriame akivaizdžiai matomi pasikeitimai.

Žandikaulio korekcija, išryškinti skruostikauliai, patobulinta nosis, išpešioti antakiai, papūstos lūpos ir veido plaukų pašalinimo operacija – tai tik dalis to, ką su savimi padarė australas. Kai jis veidą paryškina makiažo priemonėmis ir susigarbanoja plaukus – sunku suprasti, kad jis – vyras.

Šis filmukas sulaukė itin daug komentatorių atgarsių. Vieni keiksnojo vaikiną, kiti gyrė stulbinančius pokyčius. Jam komplimentų negailėjo net silpnosios lyties atstovės, tikindamos, kad joms, gimusioms moterimis, nepavyksta atrodyti taip puikiai, kaip atrodo šis transseksualas.

Portalas lrytas.lt vaikino pokyčius siūlo įvertinti ir savo skaitytojams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.