38 kilogramų modeliui iš Rumunijos priaugti svorio nepadeda net mėgstami kebabai (video)

Modeliui iš Rumunijos Ioanai Spangenber nereikia sukti galvos dėl svorio. Kaloringą maistą mėgstanti trisdešimtmetė rytais nelieja ašarų užlipusi ant svarstyklių. Įvairių prekės ženklų drabužius pristatanti manekenė gali pasigirti itin lieknu liemeniu ir labai maža bendra kūno mase.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 24, 2013, 3:03 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 8:10 AM

I. Spangenber ūgis – 174 centimetrai. Palyginus su garsiausiais pasaulio modeliais, moteris nėra aukšta, todėl žingsniuoti podiumu ir pristatyti garsiausių mados namų kolekcijas Milane ar Paryžiuje Ioanai netenka.

Vos 38 kilogramus sveriančios rumunės liemens apimtis – 50 centimetrų. Klubų – 81 centimetras.

Už vokiečio ištekėjusi I. Spangerber šiuo metu gyvena Vokietijoje ir dėl mažo svorio neišgyvena. Moteris dienraščiui „TheSun“ yra sakiusi, kad gyvenant jos gimtojoje šalyje, geriau būti apvalesnių kūno formų.

„Rumunijoje geriau turėti viršsvorį, negu būti itin lieknai. Sakoma, kad papildomi kilogramai rodo, jog esi iš sveikos ir pasiturinčios šeimos. Kuomet gyvenau gimtinėje retai kada išeidavau iš namų. Kada mano draugai eidavo linksmintis, aš sėdėdavau namuose ir valgydavau šokoladą, tikėdamasi priaugti daugiau svorio“, - pasakojo I. Spangenberg. Kuomet moteriai buvo trylika metų jos liemens apimtis siekė 38 centimetrus.

Moteris tikino, kad ji valgo tris kartus per dieną. Labai mėgsta picas, kebabus ir traškučius. Jokių dietų rumunė niekada nesilaikė – ji turi skrandžio problemų, todėl valgyti didelėmis porcijos Ioana negali. Jeigu moteris persivalgo pradeda prastai jaustis.

„Aš vis dar noriu priaugti daugiau svorio, tačiau dabar, kai gyvenu Vokietijoje, negaliu taip dažnai mėgautis kebabais ir picomis“, - nusijuokė I. Spangenberg.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.