Kaip pamiršti pirmąją meilę?

Turbūt niekas nepaneigs, kad pirmoji meilė būna pati naiviausia ir, galbūt, nuoširdžiausia. Ne be reikalo sakoma, kad ji nerūdija. Vis dėlto, kad ir kaip būtų sunku pamiršti pirmąją meilę, verčiau išsivaduokite iš jos spąstų ir galvokite tik apie ateitį.

Turbūt niekas nepaneigs, kad pirmoji meilė būna pati naiviausia ir, galbūt, nuoširdžiausia.<br>123rf
Turbūt niekas nepaneigs, kad pirmoji meilė būna pati naiviausia ir, galbūt, nuoširdžiausia.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 22, 2013, 7:50 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 6:39 AM

Rimtų pažinčių svetainė darnipora.lt pataria, kaip greičiau pamiršti nelaimingą pirmąją meilę ir leistis į naujų pažinčių sūkurį bei sukurti ilgalaikius harmoningus santykius.

1. Nelaikykite jokių daiktų, primenančių pirmąją meilę. Nuotraukas, laiškus, dovanas – atsikratykite visko, kas primena tą, kurį mylėjote. Pavojinga gyventi praeitimi, tad verčiau stenkitės negalvoti apie praeitį, o tik apie ateitį. Atsakykite sau į klausimus, kokius santykius norėtumėte sukurti ir kokio partnerio ieškote.

2. Duokite sau laiko viską pamiršti. Normalu, kad dažniausiai nelaimingą pirmąją meilę pamiršti kur kas sunkiau nei vėlesnius santykius. Turite sau duoti laiko išgyventi visus negatyvius jausmus – nusivylimą, kančią, sielvartą. Jei norisi, verkite. Tačiau negalite liūdėti per ilgai. Keli mėnesiai, galbūt pusė metų – patikėkite, ilgiau sielvartauti dėl nelaimingos meilės neverta, juk jūsų tiek daug gyvenime dar laukia!

3. Tikėkite, kad vėl įsimylėsite. Tik dėl to, kad jūsų santykiai nutrūko, dar nereiškia, kad daugiau gyvenime nebeturėsite šansų įsimylėti ir būti mylimi. Atminkite, kad retai kada pirmoji meilė būna laiminga. Tiesą sakant, greičiausiai vėl įsimylėsite kur kas greičiau nei manote. Taip jau yra – meilė aplanko tada, kai mažiausiai tikiesi...

4. Susiraskite įdomios veiklos. Pamiršti buvusįjį padės nauja veikla. Svarbiausia, kad neužsidarytumėte namuose ir nepultumėte į depresiją. Kas žino, gal nauji pomėgiai padės ne tik prasiblaškyti, bet ir susipažinti su įdomiais žmonėmis bei atrasti talentų, kurių nė neįtarėte turį.

5. Rašykite dienoraštį. Dienoraščio rašymas daugeliui padeda išlieti emocijas ir tokiu būdu pasijausti geriau. Žinoma, pokalbis su geriausia drauge ar draugu taip pat padės, tačiau jų šalia gali ir nebūti tuomet, kai norėsite kam nors papasakoti, kokį sielvartą jaučiate. Patikėkite, po kelių metų skaitydama šiuos užrašus tik kvatositės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.