Raumeningos moterys – gražu ar nelabai?

Pavasarį moterys ir merginos prisimena žiemą pamirštą aktyvų sportą. Sporto klubuose apstu dailiosios lyties atstovių, kurios pluša treniruoklių salėse su asmeniniu treneriu arba grupiniuose aerobikos užsiėmimuose.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-03-12 12:24, atnaujinta 2018-03-10 04:16

Septynias dienas per savaitę kelias valandas praleisti sporto salėje, kai kurios moterims tampa kasdienybe.

Jos kruopščiai vykdo trenerių nurodymus ir dailina savo kūno linijas. Juk šiltasis sezonas jau čia pat, o demonstruoti per žiemą priaugtus nereikalingus kilogramus turbūt nesinori nei vienai gražuolei.

Negana to, sportas padeda tobulinti ne tik figūrą, bet ir gerinti savijautą.

Kaip ten bebūtų, specialistai tikina, kad perlenkti lazdos nereikėtų. Gaudamas didelį fizinį krūvį organizmas prie jo pripranta, o vėliau jį sumažinus gauna šoką.

Tačiau kai kurioms moterims tai nė motais. Jos intensyviai sportuoja ir draugėms bei savo vyrams demonstruoja vadinamąjį „šešiapakį“ (angl. Sixpack).

Portalo lrytas.lt skaitytojams siūlome pasižiūrėti į aktyviai sportuojančių merginų nuotraukas ir nuspręsti ar raumeningos moterys šį kartą nepersistengė treniruoklių salėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.