Penkios pirmojo pasimatymo idėjos

Jei per pirmąjį pasimatymą susitinkate kavinėje ar restorane, viskas yra puiku. Tiesa, jei jūsų simpatija bus nuobodus, prabėgus metams šio pasimatymo net neprisiminsite. Tad kuo reikėtų užsiimti per pirmąjį pasimatymą? - klausia cosmopolitan.com.

Šiltuoju metų laiku per pasimatymą galima važinėtis dviračiais.<br>123rf
Šiltuoju metų laiku per pasimatymą galima važinėtis dviračiais.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-03-28 15:30, atnaujinta 2018-03-09 04:29

Pasivažinėkite dviračiais

Šiltuoju metų laiku galite važinėtis dviračiais. Tokiu būdu galėsite aplankyti daug gražių vietų, gamtoje surengti iškylą.

Gaminkite valgį

Apsilankykite maisto ruošimo pamokoje. Puikiai ir turiningai praleisite laiką, išmoksite kažką naujo. Be to, nepamirškite, kad kelias į širdį – per skrandį.

Slidinėkite

Jei turite galimybių, eikite paslidinėti slidėmis, snieglentėmis. Sportas suvienija žmones. Be to, paslidinėję galėsite susišildyti kartu gerdami karštą arbatą.

Keliaukite

Ne, mes nesiūlome per pirmąjį pasimatymą iškeliauti į Indiją ar Egiptą. Pakeliaukite po savo miestą. Išsirinkite vietą, kurioje dar nė vienas nesate buvęs ir ten apsilankykite.

Vedžiokite šunis

Jei jūs abu mylite gyvūnus ir bent vienas iš jūsų augina šunį, eikite jo pavedžioti kartu. Vaikštinėkite po parką, dalinkitės savo įspūdžiais ir mielomis istorijomis apie augintinius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.