Internetinės pažintys: 6 klaidos, kurias daro vyrai

Ieškodami antrosios pusės internete susiduriate su milžiniška konkurencija. Juk visų čia prisiregistravusiųjų tikslas yra rasti porą. Mirksniukai, šypsenėlės, bučinukai, komplimentai – daugelis vaikinų panašiais būdais bando patraukti patinkančios merginos dėmesį. Tačiau ar to pakanka?

Ieškodami antrosios pusės internete susiduriate su milžiniška konkurencija.<br>123rf asociatyvi nuotrauka
Ieškodami antrosios pusės internete susiduriate su milžiniška konkurencija.<br>123rf asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-03-30 14:24, atnaujinta 2018-03-09 02:13

Pažinčių svetainė darnipora.lt, skirta ieškantiems rimtų santykių, primena, kad patraukti patinkančios merginos dėmesį galite tik išsiskirdami iš kitų ir nedarydami tipiškų klaidų. Tad pateikiame 6 didžiausias vyrų klaidas, kurias jie daro ieškodami meilės internetinėje pažinčių svetainėje.

1. Meluoja ir viešina netinkamas nuotraukas. Atminkite, kad sužavėti moterį galite tik tomis savybėmis, kurias iš tiesų turite. Privalumų tikrai turi visi, tik mokėkite juos pastebėti ir tinkamai pateikti! Patikėkite, moterims nieko nėra blogiau nei galvoti, kad eina į pasimatymą su ponu tobulybe, tačiau susitikus suprasti, kad tai ne tas žmogus, kurį ji matė nuotraukoje ir su kuriuo tiek laiko bendravo.

Padarysite daugiau žalos nei naudos, jei jos lūkesčiai bus per dideli, tad anketoje neviešinkite nuotraukų, kuriose jūs esate, pavyzdžiui, dešimt metų jaunesnis, sveriate penkiolika kilogramų mažiau ir kurioje esate nė nepanašus į save dabar. Pirmasis įspūdis lemia labai daug. Pasistenkite, kad jos pirmasis įspūdis jos nenuviltų. Parodykite jai, koks iš tiesų esate – laikydamiesi šios paprastos taisyklės kur kas greičiau rasite tą, kurį jums tikrai tinka.

Negalima:

Viešinti iš interneto vogtas nuotraukas kaip savo;

Viešinti nuotraukas, kuriose esate daug jaunesnis ir visai kitaip atrodote nei dabar.

Būtina:

Išsirinkite kelias gražiausiais savo neseniai darytas nuotraukas – tik tokias viešinkite internetinėje pažinčių svetainėje.

2. Yra per daug atkaklus. Įsidėmėkite visam gyvenimui – niekas nemėgsta įkyruolių. Jei manote, kad esate labai seksualus, protingas ir patrauklus džentelmenas, nuo kurio komplimentų raudonuoja kiekviena mergina, dar nereiškia, kad taip ir yra, todėl verčiau tiesiog stenkitės būti savimi. Jei persistengsite mergindamas jums patinkančią damą, rizikuojate pasirodyti kaip beviltiškas vyrukas, besigriebiantis paskutinio šiaudo. Kantriai laukite momento, kai galėsite jai pasakyti, kad ji yra tiesiog jūsų svajonių moteris. Žinoma, geriausia tai daryti žiūrint jai į akis.

Negalima:

Užversti ją žinutėmis, kokia ji nuostabi, jei ji jums kol kas neparašė nė vieno laiško;

Būti vulgariam ir jau pirmuose laiškuose užsiminti apie lovos reikalus;

Paprašyti jos atsiųsti nuotrauką, kurioje ji dėvi maudymosi kostiumėlį.

Būtina:

Kalbant apie jausmus būti subtiliam ir nuoširdžiam.

3. Yra tiesiog nuobodus ir labai nuspėjamas. „Labas, kaip laikaisi?“ arba „Negalėjau susilaikyti neparašęs tokiai gražuolei. Tai kaip praėjo savaitgalis?“ – tokios nuobodžios žinutės vargu ar ją sudomins, juk kažką panašaus jai rašo visi. Norite išsiskirti? Atidžiai perskaitykite jos anketą ir pakomentuokite – taip parodysite, kad jus sudomino jos asmenybė. Kartu stenkitės pristatyti ir save. Pavyzdžiui: „O, tau tikrai taip patinka plaukimas? Gal norėtum kada baseine palenktyniauti su vaikinu, kuris tau dabar rašo?“ Nepamirškite, kad jūs turite ją sužavėti. Jei tiesiog parašysite, pavyzdžiui, kad mėgstate su draugais eiti į kiną, būsite vienas iš kelių dešimčių (o gal net šimtų), parašiusių kažką panašaus. Tačiau taip pat nepamirškite antrosios taisyklės ir nepasirodykite per daug įkyrus.

Negalima:

Rašyti bendrų frazių ir laiškų su vienu žodžiu (pavyzdžiui, „labas“, „sveikute“, „kaip laikaisi“, ir panašiai).

Elgtis su ja taip, tarsi ji būtų tokia kaip visos – stenkitės ją sudominti.

Būtina:

Pasitelkti humoro jausmą;

Atidžiai perskaityti jos anketą ir užduoti su ja susijusius klausimus – tegul žino, kad domitės būtent ja.

4. Per daug giriasi. Net jei turite jachtą ir uždirbate panašiai kaip Lietuvos Prezidentė, neturėtumėte šios informacijos pateikti savo anketoje. Galbūt jūs esate labai sportiškas, tačiau tikrai nereikia įsidėti tokios nuotraukos, kurioje bučiuojate savo raumenis. Taip pat nerašykite nieko panašaus į „galiu tave viskuo aprūpinti“, net jei iš tiesų galite. Moteris tikrai erzina, kai vyras save pristato nurodydamas, kiek jis uždirba ir koks nuostabus jo gyvenimas. Tuomet gali pasirodyti, kad jis tiesiog bando ją nupirkti. Patikėkite, kuklumas dar niekam nepakenkė.

Negalima:

Viešinti nuotraukų, kuriose demonstruojate savo raumenis;

Nurodyti anketoje, kiek uždirbate ir koks galingas esate;

Girtis, kiek daug dėmesio sulaukiate iš priešingos lyties atstovių.

Būtina:

Prisiminti, kad kuklumas yra geriausia taktika, siekiant sužavėti nuoširdžią merginą, kurį jus tikrai mylėtų.

5. Nežino, ko ieško, ir nesidomi, ko ieško ji. Mieli vyrai, anketa internetinėje pažinčių svetainėje yra skirta tam, kad negaišdami laiko kuo greičiau galėtumėte rasti tokią merginą, kokos ieškote. Būtent todėl užsiregistruojant pažinčių svetainėje tenka atsakyti į daugybę klausimų – koks jūsų ūgis, svoris, amžius, išsilavinimas, ir panašiai. Jei mergina anketoje rašo, kad ieško aukšto vyro, o jūs esate maždaug metro šešiasdešimties centimetrų, negaiškite laiko. Todėl būtina perskaityti jus dominančios merginos anketą. Ta pati taisyklė galioja ir jūsų anketai – stenkitės kuo aiškiau savo anketoje nurodyti, kokios damos ieškote.

Negalima:

Rinktis merginą tik pagal nuotrauką ir neperskaityti jos anketos;

Meluoti apie savo amžių, svorį, ūgį ar kitus duomenis apie save.

Būtina:

Būti nuoširdžiam, draugiškam ir sąžiningam.

6. Nesiima iniciatyvos. Jei radote merginą, kuri jus tikrai domina, ir iš jos laiškų supratote, kad ir ji jumis susidomėjo, nedelsdami imkitės veiksmų. Pakvieskite ją į pasimatymą. Nėra nieko blogiau nei užmegzti santykius su simpatiška mergina ir atsisakyti galimybės juos pratęsti realiame gyvenime.

Negalima:

Versti ją per ilgai laukti jūsų atsakymo – jei atrašysite jai po kelių savaičių, nesistebėkite, kad jūs jos nebedominat.

Nepakviesti jos į pasimatymą, jei jau kurį laiką jums puikiai sekasi bendrauti virtualiame pasaulyje.

Būtina:

Paprastai jos paklauskite, ar ji nenorėtų su jumis susitikti realybėje. Tik jokiu būdu jos nespauskite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.