Tarnybinio romano ypatybės pagal Zodiako ženklus

Astrologų tvirtinimu, sėkmingai užmegzti tarnybinį romaną sugeba toli gražu ne visi. Kai kuriuos baugina, kad viskas gali išaiškėti, o kiti laikosi taisyklės: „Nemiegok su tais, su kuriais dirbi“, rašo astroguide.ru.

Galimybės užmegzti tarnybinį romaną priklauso ir nuo žvaigždžių išsidėstymo, ir nuo šiuolaikinio žmogaus gyvenimo ritmo.<br>123rf
Galimybės užmegzti tarnybinį romaną priklauso ir nuo žvaigždžių išsidėstymo, ir nuo šiuolaikinio žmogaus gyvenimo ritmo.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 3, 2013, 11:52 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 9:21 PM

Anot astrologės Nadeždos Petrovos, yra tokių žmonių, kurie neįsivaizduoja savo darbinės aplinkos be pikantiškų nuotykių su kolega. Tai priklauso ir nuo žvaigždžių išsidėstymo, ir nuo šiuolaikinio žmogaus gyvenimo ritmo. Juk net pavyzdingai besielgiantis sutuoktinis ims žvalgytis į žavingas bendradarbes, nes jas mato dažniau nei žmoną.

„Vertėtų įsidėmėti, kad grynais Zodiako ženklais laikomi žmonės, gimę mėnesio 1-18 dienomis, o kitiems turi įtakos ankstesnis ar greta esantis Zodiako ženklas, ne tik asmenybės charakteriui, bet ir astrologinėms prognozėms“, – sakė N. Petrova.

Avinas

Avino ženklo žmonės tiesiog dievina tarnybinius romanus. Jiems tai tik dar viena galimybė įtvirtinti savo autoritetą ir įtaką kolektyve. Jei šio ženklo atstovas užima vadovaujančias pareigas, priešingos lyties atstovai turėtų su viršininku elgtis atsargiai.

Be to, Avino ženklo žmonės dažnai net nesistengia slėpti savo santykių su kolega ar kolege. O kam? Kas juos pasmerks? Tokie santykiai gali būti paslaptimi tik tuomet, kai jų reputacija turi įtakos jų karjerai. Tuomet Avino ženklo žmonės slepia savo santykius, prieš kalbėdami apgalvoja kiekvieną savo žodį ir net veido išraišką.

Po sekso jie iškart persimaino. Darbinius reikalus jie gali aptarinėti net neišlipdami iš lovos.

Jautis

Šio ženklo atstovai nelinkę maišyti darbo su intymiais santykiais ir demonstratyviai parodo, kad savo požiūrio jie neketina pakeisti.

Vis dėlto tai dar nereiškia, kad jie niekada neužmezga tarnybinių romanų. Dažniausiai patinkantį kolegą ar kolegę jie išsirenka ne iš savo skyriaus. Taip jie išvengia pasinaudojimo vienas kito tarnybine padėtimi. Be to, darbo metu jų neblaško nuolatinis mylimosios ar mylimojo buvimas šalia.

Šio ženklo atstovai gana paslaptingi, uždari ir nemėgsta, kai jų asmeninį gyvenimą aptarinėja tie, kurie neturėtų nieko žinoti.

Dvyniai

Šio ženklo atstovai neįsivaizduoja savo gyvenimo be meilės, todėl jie nėra nusiteikę prieš tarnybinius romanus. Be to, kiekvieną naują darbuotoją jie įvertina pirmiausiai pagal patrauklumą ir galimybę užmegzti su juo (ja) artimesnius santykius.

Kartais toks romanas baigiasi vedybomis, bet dažniausiai po to Dvyniai žvalgosi naujo meilės objekto. Juo labiau, kad pretendentų į širdį niekada netrūksta. Komunikabilūs ir žavingi Dvyniai stengiasi palaikyti lengvus ir malonius santykius su visais priešingos lyties kolegomis. Jie yra įsitikinę, kad bet kuriuo momentu jie gali priartėti prie norimo žmogaus.

Dvynio ženklo atstovai savo romaną slepia tik tuomet, jei yra užmezgę kelis tarnybinius romanus iš karto. Jiems poligamija – vienas didžiausių gyvenimo malonumų.

Vėžys

Šio ženklo atstovai, priešingai paplitusiai nuomonei, neskuba užmegzti tarnybinių romanų. Net įprasto pasimatymo sąlygomis jie varžosi pateikti save, todėl neretai partneriai jų tinkamai neįvertina.

Štai darbe jiems nereikia išradinėti dviračio, nes turi puikių galimybių stebėti jam patinkantį partnerį. Tiesa, Vėžio ženklo žmonės tarnybinį romaną slepia dalykiškumu, tad jųdviejų bendravimas niekam nekelia jokių įtarimų.

Jei šio ženklo atstovai turi šeimas, tarnybinis romanas gali tęstis metų metus. Vėžio ženklo atstovai vertina ištikimybę, net jei tai meilužė ar meilužis.

Beje, tarp Vėžio atstovų yra ir tokių, kurie iš principo neužmezga intymių santykių su kolegomis. Jie vadovaujasi idėja, kad darbe reikia dirbti.

Liūtas

Šio ženklo atstovams tarnybinis romanas – būdas paįvairinti pilką kasdienybę, ypač, jei jie dirba nemėgstamą darbą.

Liūto ženklo žmonės labai greitai įsimyli, tad savo mylimuosius jie gali keisti kaip kojines. Svarbiausia, kad susidarytų palankios aplinkybės. Štai kodėl šio ženklo atstovai linkę dirbti ten, kur didesnę kolektyvo dalį sudaro priešingos lyties atstovai. Net jei Liūtas ar Liūtė su kuriuo nors iš jų susitikinėja, jie ir toliau koketuoja su visais priešingos lyties bendradarbiais. Taip jie iš anksto nusižiūri kitą auką.

Liūtams labai svarbu, kad jais būtų žavimasi. Jie nuo to pasikrauna jėgų ir geriau dirba. Atsiranda stimulas parodyti savo partneriui, koks jis puikus specialistas.

Mergelė

Šio ženklo atstovams tarnybinis romanas kelia priešiškas, o ne malonias mintis. Todėl, kažin, ar jie susitikinės su žmogumi, kuris turėjo santykių su kitu kolega. Tai jiems tiesiog nepriimtina. Užtat jiems nėra lygių renkantis perspektyvius darbuotojus.

Mergelė-moteris gali padėti pakilti karjeros laiptais jai patinkančiai vyrui. Štai šio ženklo vyrai tarnybiniais romanais kompensuoja savo emocijas, kurių jiems trūksta asmeniniame gyvenime. Tiesa, darbo vietoje jie sau leidžia tik paflirtuoti, mat šio ženklo atstovai gana pedantiškai ir atsakingai žiūri į savo darbą, tarnybinius įsipareigojimus. Kitaip tariant, jei romanas trukdo darbui, Mergelės ženklo atstovai pasirinks darbą arba pasipirš savo mylimajai. Jei Mergelė susituokusi, tai ji ypač kruopščiai slepia savo romaną.

Svarstyklės

Šio ženklo atstovai ryžtasi užmegzti tarnybinį romaną tik su sąlyga, kad jie susitikinės ne darbo metu. Šio ženklo atstovai darbo vietoje negali mylėtis, nes itin bijo būti užtikti.

Svarstyklės nemėgsta viešinti savo simpatijų konkrečių žmonių atžvilgiu, ypač, jei tai gali pakenkti jų reputacijai. Slėpdami tarnybinį romaną jie pradeda pasakoti kolegoms apie neegzistuojančią meilę už biuro sienų. Šio ženklo atstovai mano, kad aplinkinių neigiamas požiūris gali sugriauti jų trapią meilę.

Nuo tarnybinio romano Svarstykles gana dažnai atgraso baimė prarasti darbą. Ypač, jei kiti darbuotojai labai neigiamai žiūri į tarnybinį romaną. Kitaip tariant, šio ženklo atstovai nelinkę rizikuoti. Tiesa, Svarstyklės, užimančios aukštas pareigas, pasižymi didesniu ryžtingumu, nes jaučiasi saugūs.

Skorpionas

Šio ženklo vyrai dalijami į dvi grupes. Pirmieji iš jų tiki, kad intymūs santykiai su kolega yra nederami. Todėl jie apsigaubia paslaptingumo aureole ir vengia bet kokių mėginimų su jais flirtuoti. Kartais, net būdami laisvi, mūvi vestuvinį žiedą.

Tuo tarpu kiti Skorpiono vyrai nepraleidžia progos užmegzti intymių santykių. Seksas darbe jiems prilygsta kavos puodeliui per pertrauką. Tai tik malonumas, nieko daugiau. Skorpionai gali seksualiai susijaudinti nuo nekalto kolegės buvimo šalia.

Štai Skorpiono ženklo moterys darbe mėgina susirasti antrąją pusę.

Šaulys

Šio ženklo atstovai gana dažnai užmezga tarnybinius romanus. Jiems svarbu greta jausti bendramintį. Be to, kas geriau, jei ne kolegos gali tinkamai įvertinti jų profesionalias savybes?

Šaulį su kolegomis dažnai suartina bendras darbas tiek morališkai, tiek fiziškai. Beje, šio ženklo žmonės greitai įsimyli, tačiau šis susižavėjimas taip pat greitai ir išblėsta. Juk prieš akis tiek daug naujų ir įdomių dalykų. Jiems norisi viską išmėginti.

Neretai šio ženklo vyrai slapstosi nuo savo buvusių meilužių: nuleidžia akis praeidami pro šalį, apsimeta, kad nepažįsta. Šauliai susiduria su dilema: tęsti santykius be meilės ar atsisakyti kūniškų malonumų.

Šaulio ženklo moterys pasižymi unikalia savybe. Jos savo buvusius meilužius sugeba paversti paprasčiausiais draugais.

Ožiaragis

Šio ženklo vyrai niekada nesiima iniciatyvos, jei tarnybinis romanas gali pakenkti jų karjerai. Priešingos lyties atstovai darbe – tik dalykiniai partneriai. Retais atvejais gali tapti draugais.

Ožiaragio žmonėms statusas ir reputacija yra vieni svarbiausių dalykų, todėl dažnai jie net nemėgina rizikuoti. Išimtimi gali tapti situacija, kai patinkanti kolegė užima aukštesnes pareigas. Tuomet Ožiaragio ženklo vyrai gali pradėti tarnybinį romaną. Vis dėlto – tai tik būdas išnaudodami moterį savo karjeros labui.

Šio Zodiako ženklo moterys ne tokios kategoriškos. Tačiau ir jos prisileidžia kolegą tik tuo atveju, jei jį mato kaip potencialų sutuoktinį.

Vandenis

Šio ženklo atstovai retai užmezga tarnybinius romanus, nes jie visa galva pasineria į darbą. Be to, Vandenio ženklo žmonėms būdingas prigimtinis maksimalizmas. Jis nepratęs tenkintis mažu. Jam reikia visko arba nieko. Todėl šio ženklo atstovai nemezga trumpalaikių romanų.

Jiems reikia įsitikinti, kad vienas ar kitas žmogus pakeis savo statusą. T. y. iš kolegos taps mylimuoju. Jei kas nors nutinka ne taip, Vandenis neslepia savo nusivylimo ir stengiasi kuo greičiau nutraukti santykius.

Žuvys

Šio ženklo atstovai, ypač vyrai, yra užkietėję konspiratoriai. Jie, galima sakyti, nuolat palaiko santykius su kuriuo nors iš kolegų, tačiau stengiasi, kad niekas nesužinotų apie tai. Prie savo mylimojo Žuvų ženklo atstovai kimba dėl smulkmenų, nurodinėja, moko arba ignoruoja.

Paprastai kuo blogiau Žuvys elgiasi su kuriuo nors kolega ar kolege, tuo artimesni santykiai juos sieja. Beje, kartais tiesa išaiškėja. Taip nutinka tada, kai šio ženklo atstovas netikėtai pradeda dovanoti dovanas net menkiausia proga. Tada jis būna nepaprastai dosnus ir dėmesingas kolegei.

Taip pat Žuvų ženklo žmones išduoda pavydas. Būtent dėl šios savo savybės jie atkreipia aplinkinių dėmesį.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.