Prabangiausiu sostinės spa mėgaujasi ne tik garsūs užsieniečiai, bet ir tautiečiai

Vilniuje duris atvėrusio viešbučio „Kempinski Hotel Cathedral Square“ malonumų oazė „Kempinski the Spa” pripažinta vieninteliu sostinėje spa centru, atitinkančiu aukščiausius europinius standartus. Bene pirmieji grožio ir masažo procedūras šiame spa išbandė žymūs svečiai iš užsienio, tačiau vis dažniau atsipalaiduoti užsuka ir lietuviai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 15, 2013, 11:23 AM, atnaujinta Mar 8, 2018, 6:55 AM

Tačiau ne tik užsienio garsenybės pripažino „Kempinski the Spa”. Kiekvienam asmeniškai ir kruopščiai parinktos veido ir kūno procedūros bei relaksacinė zona sužavėjo ir mūsų šalies verslininkus bei politikus. Ypač tuos, kurie nori niekieno netrukdomi pasimėgauti privačia aplinka ir pasislėpti nuo miesto šurmulio.

O kas į šį prabangų spa traukia damas? Patikėkite, ne tik išskirtinis ir jaukus interjeras, bet ir natūrali „Daniele de Winter“ grožio ir sveikatos puoselėjimo produktų linija iš Monako, kurią įvertino ir naudoja Holivudo garsenybės. Šios linijos įkūrėja, garsi grožio profesionalė Daniele de Winter, atliekanti medicininus tyrinėjimus, viešėjo mūsų šalyje ir pati lietuvius supažindino su savo kurtais grožio ir kūno puoselėjimo produktais.

Prieš lepindamosis profesionalių meistrų atliekamomis veido arba kūno procedūromis moterys į spa užsuka kur kas anksčiau. Kodėl? Dailiosios lyties atstovės žino, kad prieš valandos trukmės grožio terapiją joms priklauso nemokamas poilsis baseine, sūkurinėje vonioje ir pirčių komplekse. Vyrų niekas neužmiršo. Lygiai toks pats pasiūlymas galioja ir jiems.

„Kempinski the Spa” vadovai pastebi, kad lietuviai ir svečiai iš užsienio ne daug kuo skiriasi rinkdamiesi grožio ar atpalaiduojančias procedūras. „Svečiai ypač pamėgę „Vardinę Vilniaus ritualo“ procedūrą, kurią sudaro kūno, veido, pėdų, rankų ir galvos puoselėjimas. Garantuojamas maksimalus atsipalaidavimas ir nauda kūnui“, - kalbėjo spa vadovė Dovilė Bernytė.

Šiame centre galima pasinaudoti ir išskirtinėmis procedūromis pagal keturis metų laikus, pasitelkiant natūralią gamtos išmintį gydyti ir atstatyti organizmo pusiausvyrą kiekvienam apsilankiusiam.

Be kasdienių procedūrų, tokių kaip pedikiūras, manikiūras, veido valymas ir kaukės, išskirtinumą ir kokybę vertinantys tautiečiai vis dažniau renkasi individualią Sveikatingumo programos narystę.

Visus metus šios ir kitų programų nariams priklauso keturios nemokamos procedūros – du valandos trukmės ir du po dvidešimt penkias minutes trunkantys masažai. Negana to, aštuonis kartus per metus abonemento turėtojas gali pasikviesti sau artimą žmogų ir maloniai laiką praleisti kartu su juo prabangioje poilsio ir sporto zonoje.

Norėdami nustebinti artimą žmogų „Kempinski the Spa” siūlo įsigyti dovanų kuponą ir mylimajam arba kolegai suteikti nepamirštamas atsipalaidavimo akimirkas prašmatnioje aplinkoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.