Kaip atskirti natūralias krūtis nuo silikoninių?

Dirbtinis įdegis, storas makiažo sluoksnis, netikros blakstienos, nagai ir plaukai. Kažin, ar dar moteryse išliko ko nors, kas duota gamtos? Gal krūtinė? Į natūralios krūtinės paieškas leidosi mhealth.ru.

Dažna moteris yra nepatenkinta savo krūtinės išvaizda. Kaip atskirti natūralias krūtis nuo silikoninių?<br>123rf
Dažna moteris yra nepatenkinta savo krūtinės išvaizda. Kaip atskirti natūralias krūtis nuo silikoninių?<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 28, 2013, 7:01 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 2:36 PM

Anot sociologų, krūtų didinimo operacija yra viena populiariausių operacijų tarp moterų. Taip pat išsiaiškinta, kad 85 proc. moterų yra nepatenkintos nei savo krūtinės dydžiu, nei forma. Amerikoje kas antra moteris svajoja pakeisti savo krūtinę, o Venesueloje krūtinės didinimo operacija – populiariausia dovana 18-ojo gimtadienio proga. Tačiau ir Rytų Europos šalyse daug merginų turi svarių argumentų pasididinti krūtinę.

Tačiau kodėl ne visiems vyrams patinka gražuolės su silikoninėmis krūtimis? Atsakymas gali būti paprastas. 7 proc. moterų krūtų jautrumas sumažėja praėjus vos penkiems metams po krūtų didinimo operacijos. Per tiek pat laiko 5 proc. implantų išeina iš rikiuotės. Be to, daugeliui moterų po krūtų didinimo operacijos lieka nedideli randai. Taip pat silikonines krūtis nėra malonu liesti. Galų gale, bet koks implantas kenkia sveikatai – jis gali įtrūkti ar plyšti.

Kаip vyrui sužinoti, ar jo merginos krūtys yra naturalios? Paklausti tiesiai šviesiai būtų per daug grubu. Žinoma, geriausiai būtų pačiupinėti, o paskui pasidaryti išvadas, tačiau ir tai ne visada pasiekiama.

Profesionalai gali nustatyti silikoninę krūtinę vienos rankos paspaudimu. T. y. užtenka smarkiai pakratyti moters ranką ir tuo metu stebėti jos krūtinę. Natūrali krūtinė gyvai reaguoja, sujuda, o dirbtinė beveik nejuda.

Natūrali krūtinė susideda iš riebalų ir lengvai deformuojasi judant. Todėl paprašykite jos, kad pakeltų savo rankas aukštyn. Jei tuo metu nė kiek nepasikeičia jos krūtinės forma – turėtumėte sunerimti. Taip pat galite pasiūlyti merginai kiek prabėgti kartu ir tuo metu stebėkite jos biustą. Besiblaškanti į šalis krūtinė – geras ženklas.

Natūrali krūtinė „gyva“. Tikriausiai būtent dėl to vyrams patinka moteriškas sportas. Tada galima iki soties prisižiūrėti į šokinėjančią ir nenustygstančią vietoje krūtinę.

Štai silikoninės krūtys panašios į du idealios formos balionus. Silikoninių krūtų oda būna per daug įtempta. O natūralioms krūtims būdinga „neteisinga“ forma. Natūrali krūtinė paprastai būna pažastų lygyje, o silikoninė – aukščiau.

Nuimkite jos liemenėlę. Natūrali krūtinė kiek pasmunka, o silikoninė – nė iš vietos.

Jei mergina liekna ar net liesa, bet didžiuojasi idealios formos trečio dydžio krūtine – tai per daug įtartina. Tokia figūra neatitinka proporcijų. Merginos, kurios mėgsta vaikščioti be liemenėlių ir taip pademonstruoti įspūdingo dydžio stangrią krūtinę, taip pat turėtų kelti įtarimų.

Be to, natūralios krūtinės speneliai yra ten, kur jie ir turi būti, o po plastinės operacijos jie neretai atsiduria nevienodame lygyje. Vienas jų būna per aukštai ar žemai.

Pačiupinėkite moters krūtinę. Tai galima padaryti ir per drabužius arba nuėmus jos liemenėlę. Natūrali krūtis – minkšta, o dirbtinė – tvirta. Galima apčiuopti ir implantus po odos sluoksniu. Be to, kai kurioms lieka akivaizdūs randai.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.