N. Bunkė, V. Baumila ir E. Bžeskas domėjosi natūralia kosmetika ir grožio terapijomis

Atsinaujinusiame grožio salone „Figaro“ pramogų pasaulio atstovai lepinosi grožio procedūromis. Scenos žvaigždės išbandė inovatyvias ir dar mažai kam mūsų šalyje bandytas procedūras, naudojant BIO koncepciją.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 29, 2013, 11:35 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 12:54 PM

Parafino terapiją, rankų masažus, BIO manikiūrą negyvos jūros druskoje, plaukų procedūras bei kitas naujoves pirmieji išbandė žymiausi šalies atlikėjai. Šventėje pasirodė dainininkė Elena Puidokaitė-Atlanta, grupės „Pop Ladies“ narės Oksana Pikul, Katažyna Nemycko ir Natalija Bunkė.

Vyrai irgi neatsiliko. Grožio naujovėmis domėjosi dainininkai Vaidas ir Donatas Baumilos, šokėjas Nerijus Juška. Vakaro nepraleido ir Egmontas Bžeskas su vaikelio besilaukiančia žmona Reda.

Renginyje pasirodė ir verslininkai Renata Paleičikaitė-Polujanskienė ir Jurgis Polujanskas. Pastarojo mama yra grožio salonų „Figaro“ savininkė Irena Polujanskienė. Pasveikinti žento mamos su sėkmingai plėtojamu verslu atvyko ir naftos magnatas Ivanas Paleičikas su žmona Birute.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.