Dėl panašumo į B. Spears mergina uždirba dešimtis tūkstančių litų

Praeiviai, gatvėje išvydę šviesiaplaukę Michaelą Weeks (25 m.), sutrinka, apsidairo ir traukia iš kišenių mobiliuosius telefonus, kad galėtų ją įamžinti. Drąsesni pribėga ir paprašo nusifotografuoti. Taip yra todėl, kad M. Weeks yra neįtikėtinai panaši į garsiąją dainininkę Britney Spears.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 3, 2013, 1:59 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 8:14 AM

Tai, kad Michaela yra labai panaši į B. Spears, jai padėjo uždirbti 300 tūkst. svarų sterlingų. Mergina yra kviečiama filmuotis įvairiose laidose, vaizdo klipuose, dalyvauja pramoginiuose šou. Už jos pasirodymus mokami tūkstančiai.

Vos 19 m. sulaukusi britė nusipirko namą, po kurio laiko pinigus leido prabangiems sportiniams automobiliams. Jos garaže puikavosi „Audi TT“, „Mercedes SLK“ ir „Toyota MR2“ automobiliai.

Daug pinigų Michaela išleidžia ir savo išvaizdai puoselėti. Noras atrodyti panašiai į B. Spears merginai nemenkai atsieina.

„Jaučiuosi labai palaiminta, kad atrodau kaip Britney. Galiu gyventi jos gyvenimą. Jeigu aš ją kada sutiksiu, norėčiau jai už tai padėkoti“, - kalbėjo į B. Spears panaši mergina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.