L. Dailidėnienė pristatė vestuvinių suknelių kolekciją

Vilniuje esančiame salone „Moustache Boutique“ buvo pristatyta dizainerės Lauros Dailidėnienės vestuvinių suknelių kolekcija.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 5, 2013, 9:53 AM, atnaujinta Mar 7, 2018, 6:28 AM

L. Dailidėnienės išskirtiniu braižu jau seniai tapo ypatingas rūbo kirpimas ir tarsi išsibangavusi drabužio konstrukcija. Jūrinės tematikos vestuvinės suknelės tai dizainerės išraiška, kitoks požiūris į vestuvių šventės aprangą. Suknelės skirtos stilingai, jaunatviškai, romantiškai miestietei. Suknelės puikiai dera didmiesčio aplinkoje, gamtoje ar prie jūros.

Dizainerė pasisako už skulptūrišką siluetą, konstrukcijų grynumą bei patogumą. Vyrauja balta, pieno, vandens, aukso ir sidabro atspalviai.

Šios kolekcijos idėja gimė po to, kai viena garsi Londono stilistė Gracie Opulanza (kuri yra princo Harrio ir Williamo stiliaus reporterė) iš Londone esančio „KGW” butiko įsigijo „Dailidesign“ ankstesnės kolekcijos suknelę ir su ja pasirodė labdaringame renginyje „WellChild Helping Hands“, kurį globoja Anglijos karališkoji šeima. Su šia L. Dailidenienės suknele garsi britų stilistė G. Opulanza kalbino žinomą aktorių Willą Smitą labdaringame renginyje.

Gracie susilaukė didelio dėmesio ir susidomėjimo suknele, apie tai rašė daugelis užsienio tinklaraščių ir blogų, todėl ir kilo mintis nepaleisti šios idėjos ir Vilniuje pristatyti būtent tokio stiliaus progines sukneles, kurios yra tarsi kolekcijos „Visionaire“ tęsinys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.