Santykiai priklauso nuo to, kaip moteris kreipiasi į vyrą

Poros santykiai neretai pasikeičia priklausomai nuo to, kaip moteris pavadina savo partnerį.

Apie vyrą galima spręsti pagal tai, kokias mažybiniais žodžiais į jį kreipiasi jo mylimoji.<br>123rf
Apie vyrą galima spręsti pagal tai, kokias mažybiniais žodžiais į jį kreipiasi jo mylimoji.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 17, 2013, 11:54 AM, atnaujinta Mar 6, 2018, 3:31 PM

Žinoma, galima kreiptis į savo išrinktąjį kaip tik nori, svarbu tik, kad su meile ir švelniai. Tačiau būkite atsargios, nes ne tik malonios ausiai pravardės, bet ir nelabai mieli mažybiniai žodeliai daro įtaką santykiams.

„Mažytis“, „peliukas“, „zuikelis“, „triušelis“

Тokius kreipinius gali atlaikyti toli gražu ne kiekvienas vyras. Nebent, jei jis beviltiškai įsimylėjęs moterį arba labai mėgsta tokius kreipinius. Bet greičiau toks vyras neturi nei savo nuomonės, nei pozicijos, nesiekia jokių tikslų, o plaukia pasroviui. Taip rašo rusų interneto puslapis wday.ru.

Tai paprastai būna paspausto po padu vyro tipas.

Jei tokios pravardės erzina vyrą, nepiktnaudžiaukite jomis, net jei ir labai norisi į jį taip kreiptis. Vis dėlto vyras turi jaustis tikru vyru, o ne „mažyliu“ ar „zuikučiu“.

“Paukštukas“, „kačiukas“, „lapiukas“

Jei vyras į šiuo kreipinius reaguoja palankiai, jums labai pasisekė su juo. Greičiausiai jis ir darbe puikus vadovas, ir namuose tikras šeimininkas. Kadangi supranta, jog norint pasiekti sėkmės darbe ir moters palankumą nereikia būti plėšrūnu, užtenka katino prieraišumo, švelnumo ir lapės gudrumo.

Toks vyras paprastai elgiasi demokratiškai ir stengiasi su visais sutarti.

Beje, su tokiais vyrais nelabai ir pakonfliktuosi. Ar tai pliusas, ar minusas – jums spręsti.

Svarbiausia, kad jūsų kreipiniai visada patektų į dešimtuką, nes nuo kačiuko iki įerzinto katino – ranka paduoti.

Arba priešingai – sėkmingas katinėlis lengvai gali persikūnyti ir į tingų katiną, nuolat besivoliojantį ant minkštasuolio ir reikalaujantį maisto.

„Tigriukas“, „liūtukas“, „drambliukas“

Jūsų mylimasis – tikras žvėrių karalius. Jis stiprus ir sėkmingas, lengvai bendrauja su žmonėmis ir jiems yra autoritetas. Ir be jokio vargo gali įrodyti savo tiesą.

Už tokio vyro moteris kaip už mūro sienos. Tik jį reikia prisijaukinti, o geriausiai tai padaryti švelnumu, glamonėmis ir meile.

Tačiau nieko nereiškia tokiam tigriukui pademonstruoti ir savo jėgą. Kartais jis net gali prarasti savikontrolę. Todėl tik jūsų pakantumas ir tolerancija gali išgelbėti situaciją.

“Saulė“, „saulutė“, „mano džiaugsme“, „mano gyvenime“

Tai visų moterų svajonė. Toks vyras – kompanijos siela ir mamų numylėtinis. Jis kai tikra saulė negailės jums šviesos, šilumos ir džiaugsmo.

Vyras-„saulė“ viską kloja po savo mylimosios kojomis: komplimentus, gėles, bučinius. Ir tik jai vienai.

Ne veltui taip kreipiatės į jį. Tačiau, deja, toks vyras turės ir būrį gerbėjų. Todėl būkite pasiruošusi kovoti su jo simpatijomis ir meilėmis. Tačiau, patikėkite, jis tikrai to vertas.

„Paršiukas“, „avinėlis“, „kurmiukas“, „barsukas“, „ožiukas“

Тoks vyras paprastai jau parodė viską, ką sugeba. Namo jis grįžta paryčiais, atlyginimą atiduoda tik per jėgą, per laisvadienius linksminasi su savo draugais.

Šios pravardės švelniai įžeidžiančios, sugalvotos būtent tam, kad pavyktų išvengti didelių konfliktų. Kitaip tariant, kai moteriai norisi sukelti didelį skandalą, ji kreipiasi į vyrą kuria nors iš tų pravardžių ir taip numalšina savo pyktį, nuoskaudą bei parodo, kad jis neteisus.

„Pilvūzas“, „atlėpausis“, „storulis“, „kukulis“, „raganosis“

Šios pravardės skamba nelabai gražiai, gal net žeminančiai, tačiau neretai jos pasakomos vyrams, kurie yra labai geros nuomonės apie save, visados įsitikinę savo teisumu ir mano, kad yra niekada neklystantys. Veidrodis jam – geriausias pašnekovas.

Nors kažkur giliai širdyje jis ir supranta, kad nėra išvaizdus, bet moteris jį myli, todėl ir neįsižeidžia dėl šių gana juokingų pravardžių.

Svarbu, kad ir moteris būtų pasiruošusi kartu pasijuokti iš visos širdies, jei vyras pavadintų ją „bandele“.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.