Žiauri statistika: kas penktas vyras augina žmonos meilužio vaiką

„Specialaus tyrimo“ laidoje – žmonų apmulkintų vyrų dilema. Šiaulietis Andrejus penkerius metus augino žmonos meilužio vaiką. Šokiruojančią tiesą vyriškis sužinojo po skyrybų. „Tai tavo problemos, kad tu tikėjai manim“, – ylai išlindus iš maišo pareiškė buvusi žmona, prieš tai net tėvų sveikata prisiekinėjusi vyrui savo ištikimybę. Vyriškis nusprendė netylėti vardan kitų vyrų, kurie patys to nežinodami augina svetimus vaikus.

DNR ekspertizes atliekančios valstybinės teismo medicinos tarnybos duomenimis, kas penktas į juos besikreipiantis vyras sužino auginantis ne savo vaiką.<br>123rf nuotr.
DNR ekspertizes atliekančios valstybinės teismo medicinos tarnybos duomenimis, kas penktas į juos besikreipiantis vyras sužino auginantis ne savo vaiką.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 3, 2013, 5:12 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 2:18 PM

Moters klastos auka tapo ir panevėžietis Stasys. Tiesa, tai nebuvo jo sutuoktinė. Keturiasdešimt metų ramų šeimyninį gyvenimą gyvenusį vyrą 15-metės dukters tėvyste apkaltino visiškai nepažįstama moteris. Tik po pusantrų metų trukusių teismų pavyko įrodyti, kad vyrui mesti kaltinimai – iš piršto laužti.

DNR ekspertizes atliekančios valstybinės teismo medicinos tarnybos duomenimis, kas penktas į juos besikreipiantis vyras sužino auginantis ne savo vaiką.

Kita šio ketvirtadienio „Specialaus tyrimo“ tema: medicinos „šarlatanai“. Kokias pasekmes sveikatai ir piniginei sukelia aklas tikėjimas aiškiaregiais?

Kodėl garsiai prasideda, bet netrukus tyliai subliūkšta kyšininkavimo bylos? Kaip demokratinėje ES šalyje vis dar galioja nerašytos sovietmečio taisyklės? Kokiais stebuklingais būdais už valdišką algą dirbantis pareigūnas pasistato dvarus? Tai temos, kurių imtis pasiryžusi nauja LRT televizijos laida „Specialus tyrimas“.

„Egzistuoja daugybė gudrių schemų, pagal kurias mulkinama valstybė, t.y. visi mes. Pradedant nuo vengimo duoti kasos čekį, baigiant paslaptingom pinigų dalybom. Nors ši laida ir apie gyvenimo būdą (už mokesčių mokėtojų pinigus), joje malonių klausimų nebus“, – juokiasi „Specialaus tyrimo“ vedėjas, žurnalistas Daumantas Butkus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.