Vienišius mylimosios ieško pasitelkdamas reklaminį stendą greitkelyje

Rasti savo gyvenimo meilę – ne tokia jau ir lengva užduotis, tačiau jaunas verslininkas ėmėsi vienos gudrybės, kad pagreitintų ir palengvintų mylimosios paieškas. Visai neseniai 40-metis Gordonas Engle'as išleido net keletą tūkstančių dolerių reklamos stendui, esančiam Čikagos apskrities greitkelyje, tikėdamas, kad šis sumanymas jam padės, ir jam skirta mergina galų gale atsilieps.

Visai neseniai 40-metis Gordonas Engle'as išleido net keletą tūkstančių dolerių reklamos stendui, esančiam Čikagos apskrities greitkelyje, tikėdamas, kad jam skirta mergina galų gale atsilieps.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Visai neseniai 40-metis Gordonas Engle'as išleido net keletą tūkstančių dolerių reklamos stendui, esančiam Čikagos apskrities greitkelyje, tikėdamas, kad jam skirta mergina galų gale atsilieps.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 20, 2013, 11:21 AM, atnaujinta Feb 22, 2018, 12:17 AM

Po nesėkmingų bandymų potencialią žmoną susirasti interneto platybėse, G.Engle'as nusprendė moterų dėmesį į save atkreipti drastiškesniu būdu. „Aš Gordonas! Papietaukime kartu!“ – tiesiai šviesiai, be jokių užuolankų rašoma skelbime. Paklausus vyriškio, ar jam nėra gaila tokią apvalią sumelę investuoti į meilės paieškas, kurios vaisių gali ir neatnešti, Gordonas atrėžė, kad nesigaili nė vieno išleisto cento.

„Išleidžiame tūkstančius tam, kad įgytume išsilavinimą, ketvirtadalį milijono – kad nusipirktume namą, krūvą pinigų sukišame į mašinos remontą, tačiau kas yra svarbiausias dalykas mūsų gyvenime? Meilė! Meilė antrajai pusei! Ir manote, kad verta taupyti meilės sąskaita? Tikrai ne!“ – žodžių kišenėje neieškojo vienišius.

Skelbime taip pat nurodytas Gordono internetinis puslapis, kuriame visos susidomėjusios moteriškės gali užpildyti trumputę anketą. Pagal šiuos duomenis Gordonas spręs, kurias damas kviesti į pasimatymą, o su kuriomis neverta gaišti laiko. G.Engle'as teigia, kad šiuo metu turi net 15–20 realių kandidačių į ponios Engle poziciją. O kur dar šimtai moterų, kurios susisiekia su Gordonu tik tam, kad palinkėtų jam sėkmės paieškose.

Gordonas teigia ieškantis moters, turinčios puikų charakterį, gerą humoro jausmą ir kerinčią šypsena. Taip pat nepamaišytų, jei moteris mėgtų keliones ir nuotykius. Paklausus vyriškio, ar šis nesijaudina, kad atsiras moterų, kurios susitikinėti su juo norės tik dėl pinigų, Gordonas teigė dėl to nesibaiminantis, mat materialistes perpranta greičiau nei per penkias minutes.

Svarbiausias dalykas Gordonui – draugystė. Visi jo broliai (o jų net 4) vedė savo geriausias drauges, tad ir šis vienišius mano, kad draugystė – tvirtų santykių pamatas ir puikios santuokos „ingredientas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.