Vienišius siūlo beveik 4 tūkst. litų tam, kas suras jam tobulą merginą

39-erių Romeo Rose'as, matyt, tikrai pavargo nuo vienatvės – žmogui, kuris atves jam svajonių merginą, jis pasiryžęs suploti išties apvalią sumelę – beveik 4 tūkst. litų. Lengvi pinigai – pamanytų daugelis. Tačiau užduotis pasirodo esanti ne tokia jau ir lengva, mat greitai į 5-ąją dešimtį įkopsiantis vyrukas pateikia griežtus išvaizdos ir charakterio reikalavimus, nes bet kokia moteris jam tikrai neįtiks.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-09-27 14:10, atnaujinta 2018-02-21 17:45

Štai, kokia toji svajonių mergina pagal Romeo Rose: liekna, pageidautina – atletiško kūno sudėjimo, sverianti ne daugiau nei 58 kilogramus ir jokių tatuiruočių ant kūno. Moteris būtinai turi būti ilgaplaukė, neprošal, kad vilnijantys plaukai būtų raudonos spalvos.

Nors vyriškis teigia, kad rasė nėra svarbi, tačiau iškart priduria, kad su juodaode niekuomet neprasidėtų. Ir jam nebus svarbu, net jei ji – pati Halle Berry.

Vaikų turinčios moterys irgi nepageidaujamos. „Nenoriu merginos, kuri jau yra gimdžiusi, nes motinystė neretai sudarko moters kūną. Strijos yra tiesiog baisu“, – nesikuklindamas rėžia Romeo.

Dėmesį atkreipti reikėtų ir į stilių: konservatyvus, jokiais būdais ne vulgarus ir žūtbūt jokių keistenybių!

Į svajonių merginos sąrašą nepatenka striptizo šokėjos, rūkalės, lošėjos, akinius nešiojančios moterys, su buvusiais vaikinais kontaktuojančios merginos ir tos, kurios nori susilaukti vaikų.

Na, o pati linksmiausia dalis yra ta, kad bet kuriam, kuris atves visus 37 R.Rose'o portale išvardytus bruožus turinčią moterį, vienišius gausiai apdovanos. Piršlio laukia ne tik 1 tūkst. 500 dolerių (apie 4 tūkst. litų), tačiau ir tūkstančio dolerių (apie 2 tūkst. 500 litų) premija, jeigu ši draugystė virs santuoka.

Vienišiaus meilės paieškos įspūdį paliko toli gražu ne visiems, kai kurios moterys teigia, kad vyrukas kartelę užsikėlė šiek tiek per aukštai. Vis dėl to didžiausios kritikos susilaukė vieši Romeo pasisakymai apie tai, kodėl jis nesilanko įprastuose pažinčių portaluose. Vyriškis nepasikuklino ir išreiškė savo požiūrį: „Manau, kad pažinčių portaluose besilankančios moterys yra tokios nepatrauklios, kad realiame gyvenime partnerį susirasti neturi jokių galimybių, tad slepiasi anapus ekrano, tikėdamos, kad kažkas jas pastebės. Na, o gal jos tiesiog turi labai daug problemų..“

Nepaisant kritikos, Romeo teigia esantis beviltiškas romantikas, kuris tetrokšta rasti savo gyvenimo meilę. „Nesu savanaudis ir nesistengiu visuomet būti dėmesio centre, kaip kad daugelis mano. Viskas, ko aš noriu – tai padaryti moterį laimingą, nes tuomet ji atsakys man tuo pačiu“, – susirūpinimą savo įvaizdžiu išreiškė meilės ieškantis R.Rose'as.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.