Vestuvių rekordininkai. Kuri santuoka bus paskutinė?

Peno apkalboms savo dažnomis vedybomis suteikė ne vienas žinomas žmogus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 17, 2014, 9:55 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 10:33 AM

Peno apkalboms savo dažnomis vedybomis suteikė ne vienas žinomas žmogus.

Verslininkas, radijo stočių ir televizijos kanalo steigėjas ir savininkas 61 metų Kęstutis Pūkas gyvena jau su penkta žmona – ketvirčiu amžiaus jaunesne Lina. Jų vedybos įregistruotos 2008 metų rugpjūčio mėnesį. Pora turi vieną atžalą, kitos laukiasi. Iš ankstesnių santuokų K.Pūkas turi šešis vaikus.

Rusų estrados primadona 64 metų Ala Pugačiova taip pat jau penkis kartus buvo apsivilkusi nuotakos suknelę. Pastarąjį sykį – 2011-ųjų pabaigoje, tekėdama už humoristo Maksimo Galkino. „Tikiuosi, kad man ši santuoka – paskutinė“, – juokavo tuomet 62 metų nuotaka, žvelgdama į 35 metų jaunikį. Lietuvoje labiausiai žinoma pirmoji A.Pugačiovos santuoka – 1969–1973 metais dainininkė buvo ištekėjusi už lietuvio cirko artisto Mykolo Orbako.

Septyni vyrai – aštuonios santuokos. Toks Holivudo gražuolės Elizabeth Taylor (1932–2011) kraitis. Aktorė du kartus buvo ištekėjusi už to paties vyro – taip pat aktoriaus Richardo Burtono. Tai buvo jos penktoji ir šeštoji santuokos. Aštuntasis įžymybės vyras Larry Fortensky apie E.Taylor yra pasakęs: „Gyventi su ja tas pat, kaip gyventi su uraganu.“

Legendinis JAV žurnalistas Larry Kingas (80 m.) dabar gyvena su septintąja žmona, nors vedė, kaip ir E.Taylor, aštuonis kartus. CNN įžymybė taip pat du kartus tuokėsi su ta pačia moterimi. Dabartinė, aštuntoji, L.Kingo žmona kantri dainininkė Shawn prieš keletą metų norėjo skirtis, nes pasklido gandai, kad Larry buvo jai neištikimas. Vis dėlto moteris atleido savo vyrui. L.Kingas išsiskyrė ne su žmona, o su televizija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.