Identiškos dvynės dalijasi viskuo – net ir mylimuoju

Anna ir Lucy DeCinque drąsiai galima pavadinti dvyniškiausiomis dvynėmis pasaulyje. Seserys, gimusios vos 1 minutės skirtumu, dalijasi viskuo: nuo „Facebook“ paskyros, darbo ir mašinos iki namų ir net vaikino. Nuo vaikystės neišskiriamos merginos kartu lankė darželį, mokykloje sėdėjo tame pačiame suole, o universitete įgijo tą pačią specialybę. Lyg to būtų negana, identiškos dvynės išleido 200 tūkst. JAV dolerių sudėtingoms plastinėms operacijoms. Ir visa tai tam, kad nė dienos atskirai nepraleidžiančios merginos tik dar labiau supanašėtų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 16, 2014, 6:41 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 9:21 AM

Australijoje gyvenančios dvynės yra tokios panašios, kad net jų velionis tėvas nesugebėdavo atskirti, kuri yra kuri. „Mama visuomet gebėjo mus pažinti, o štai tėvui sekėsi visai prastai. Jis visuomet klausdavo: „Kuri iš dviejų esi tu?“ – teigia merginos. O štai sunkiausia dalia tekdavo buvusiems merginų vaikinams, kurie buvo nuolat mulkinami sumanių dvynių. Pasirodo, vos tik Annai ar Lucy pabosdavo jų vaikinai, jos imdavo ir apsikeisdavo jais, vaikinams to nė nenutuokiant.

„Kartais, kai nenorėdavau kalbėti su savo vaikinu telefonu, Anna imdavo ragelį ir apsimesdavo manimi. Mums tai buvo lyg savotiškas žaidimas. Tačiau dabar viskas pasikeitė. Turime vieną vaikiną. Ir nieko čia keisto – juk mūsų skonis visiškai vienodas, tad ir vaikiną įsižiūrėjome tą patį. Su dabartiniu mylimuoju netgi miegame vienoje lovoje, trise!“ – prisipažįsta Lucy.

Atrodo, kad niekuomet neišsiskiriančios merginos turi išties geležinius nervus. „Mes nepavargstame viena nuo kitos. Taip, kartais susipykstame dėl menkniekių, tačiau tai galima pateisinti – juk 24 valandas per parą esame kartu. Vis dėlto netrukus ir vėl susitaikome, kito varianto tiesiog nėra“, – teigia dvynės.

Nepaisydamos įspėjimų, kad toks artimas merginų ryšys kada nors gali turėti skaudžių pasekmių (pavyzdžiui, vienos iš jų vestuvės, o blogiausiu atveju – mirtis), Anna ir Lucy tikina, kad tokios kalbos jų negąsdina. „Neįsivaizduoju dienos, kai turėsime būti atskirai. Ir nuoširdžiai tikiu, kad tokia diena niekada neišauš“, – teigia viena iš dvynių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.