Legendinę aktorę G.Lollobrigidą žeidžia sūnaus smūgiai

„Dieve, kaip skaudu!“ – atsiduso Italijos kino legenda Gina Lollobrigida (86 m.). Pasaulinio garso žvaigždė patyrė šoką – jos sūnus Andrea Milko Skoficas (56 m.) pareiškė, esą jo motina serga senatvine silpnaprotyste. Kas tai – nuoširdus susirūpinimas motina ar savo, kaip paveldėtojo, reikalais?

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-13 14:00, atnaujinta 2018-02-14 16:56

Dabar Italijos kino legendos sūnus stengiasi įrodyti, kad jo motiną užklupo senatvinė silpnaprotystė.

„Mano mama nebejauna ir negali protingai tvarkyti finansinių reikalų. Ji neveiksni!“ – pareiškė A.Milko Skoficas, siekiantis, kad teismas jo garsiajai motinai paskirtų globėją, kuris padėtų tvarkyti jos turtą.

O jis nemažas: įžymiosios italės kilnojamasis ir nekilnojamasis turtas vertinamas 48 milijonais eurų (165 milijonais litų). Visa tai po G.Lollobrigidos mirties gali atitekti Andreai. Bet gali ir neatitekti. Juk devintąją dešimtį įpusėjusi kino žvaigždė mezga romanus su jaunais vaikinais, o jie, kaip teigia sūnus, ją patylomis apgaudinėja.

Dabartiniam G.Lollobrigidos kavalieriui Andreai Piazzollai – viso labo 26-eri. Jis jaunesnis už savo draugę net 60 metų.

Įsimylėjėliai dalyvauja įvairiuose viešuosiuose renginiuose, jų amžiaus skirtumas nė kiek nešokiruoja aplinkinių. Ko čia stebėtis – juk iki A.Piazzollos italė buvo užmezgusi santykius su 34 metais jaunesniu ispanu Javieru Rigau y Rafolsu. Tiesa, vestuvių buvo atsisakyta – pora neištvėrė didžiulio visuomenės susidomėjimo.

„Ko šiems pienburniams reikia iš mano mamos, jei ne jos pinigų?“ – piktinosi aktorės sūnus Andrea. Jis tvirtina nebeatpažįstantis motinos.

„Su Gina tikrai dedasi negeri dalykai! – patvirtino ir garsi Italijos advokatė. – Kažkas ja akivaizdžiai manipuliuoja. G.Lollobrigida net neatsiliepia telefonu, kai jai skambina sūnus Andrea arba anūkas Dimitri Milko. Juk anksčiau jie buvo labai draugiška šeima. Nieko keisto, kad Andrea pradėjo skambinti pavojaus varpais.“

Įtarimų, kad sūnus gali negauti motinos turtų, kelia tai, kad pernai G.Lollobrigida pardavė savo brangenybes – geltonąjį 74,53 karato briliantą ir auskarus su briliantais, kurių vertė 5 milijonai dolerių.

Gautus pinigus žvaigždė paaukojo kamieninių ląstelių tyrimams.

Tuomet Andrea ėmėsi kraštutinių priemonių: padavė teismo ieškinį su prašymu paskirti jį motinos finansinių reikalų tvarkytoju ir globėju.

Skirtingai negu jo motina, jis žino, kaip elgtis su pinigais. Andrea – ekonomistas. Tačiau nekorektiški vieši Andreos pareiškimai privertė ją susimąstyti: sūnui ji suteikė puikų išsilavinimą, o gerbti jos neišmokė.

Dar neseniai aktorė džiaugėsi savo šeima.

„Dabar mano pagrindinis džiaugsmas ir paguoda – sūnus Andrea ir anūkas Dimitri. Esu jiems motina ir senelė, o ne žvaigždė, kino dievaitė, legenda. Jie dažnai su manimi keliauja po pasaulį. Senelės vaidmuo – geriausias mano gyvenime“, – yra sakiusi G.Lollobrigida.

„Mūsų giminėje pasitaikė bepročių. Viena mano tetulių numirė psichiatrijos ligoninėje. Aš tikrai ne tokia.

O romantiniai santykiai. Man visada patiko jaunesni vyrai. Jauni vaikinai tokie drąsūs, dosniai dalijantys savo jausmus. Mano gyvenime buvo ir yra sunkių, skaudžių minučių, bet šalia jaunų vyrų niekuomet negalvoju nei apie praeitį, nei apie ateitį!“ – atvirai sakė aktorė.

Tad taip ir neaišku, kas kuo naudojasi – jauni vyrai pagyvenusia G.Lollobrigida ar „silpnaprotė“ G.Lollobrigida – jais?

5 pikantiški faktai apie G.Lollobrigidą

Būsimoji kino žvaigždė gimė 1927 metų liepos 4-ąją Subjake (Pietų Italija) italų dailidės šeimoje. Be jos, dar augo trys seserys – Guiliana, Maria, Fernanda.

Tikras aktorės vardas – Luigina. Žodis „Lolo“, išvertus iš prancūzų kalbos, reiškia „didelis biustas“.

1981 metais aktorė savo krūtinę apdraudė 600 tūkst. dolerių.

G.Lollobrigidą išgarsino Esmeraldos vaidmuo filme „Paryžiaus katedra“, o sekso simbolio vardą pelnė juosta „Fanfanas Tulpė“.

Norėdama išlaikyti gerą figūrą kino žvaigždė laikosi savo pačios sugalvotos dietos: per pusryčius išgeria litrą mineralinio vandens, per pietus suvalgo porciją virtos mėsos ir išgeria pusę litro apelsinų sulčių, vakarienei – tik stiklinė vandens su citrina, daugiau nieko.

Bandė patekti ir į Europarlamentą

1949-aisiais italų aktorė ištekėjo už psichiatro Milko Skofico iš tuometės Jugoslavijos. Atrodė, kad jų šeiminė laimė bus amžina. Bet po 20 santuokinio gyvenimo metų Gina susižavėjo filmo partneriu. Aistra buvo tokia stipri, kad apgautas sutuoktinis pradėjo skyrybų procesą.

G.Lollobrigidos ir M.Skofico santuoka nutrūko 1971 metais, o po aštuonerių metų buvęs žvaigždės vyras žuvo per automobilio avariją.

Iš santuokos su M.Skoficu žvaigždė turi sūnų Andreą Milko Skoficą. O jis jai padovanojo anūką Dimitri Milko.

Pastarasis filmas, kuriame vaidino G.Lollobrigida, į didžiuosius ekranus atkeliavo 1997-aisiais. Nuo to laiko Italijos kino dievaitė mėgino paragauti politiko duonos: balotiravosi į Europarlamentą. Bet paskui suprato, kad viso to šurmulio jai nereikia. Dabar ji dalyvauja televizijos laidose ir labdaros akcijose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?