Kodėl miršta su atlikėjo Radžio gerbėja R.Šarkiene gyvenę vyrai?

Vyrai turėtų žinoti, kad su ryškiaspalve barmene ir aistringa atlikėjo Radžio gerbėja Raisa Šarkiene (58 m.) neverta pyktis, nes vėliau gali skaudžiai atsirūgti. „Jei žmogus su manimi blogai elgiasi, anksčiau ar vėliau turės problemų. Tie, kurie mane kaip nors nuskriaudė, arba nuskurdę, arba sėdi kalėjime, arba net yra mirę“, – kalbėjo moteris, kurios įžvalgomis ir burtais tiki net čigonai. Visi septyni buvę Raisos vyrai jau mirę, tačiau moteris tiki, kad jos gyvenimo kelyje atsiras patikimas aštuntas, kuriam likimas atseikės ilgą gyvenimą.

Vilnietė barmenė prieš kelerius metus išgarsėjo kaip romų kilmės dainininko R.Aleksandrovičiaus gerbėja.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Vilnietė barmenė prieš kelerius metus išgarsėjo kaip romų kilmės dainininko R.Aleksandrovičiaus gerbėja.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 17, 2014, 5:36 PM, atnaujinta Jan 26, 2018, 9:20 PM

Ryškia išvaizda ir tiesmuku bendravimu išsiskirti nebijanti Raisa vienus žavi, kitus piktina ar atstumia. Moteris žino – priešų ji turi daugiau nei draugų.

Vilnietė barmenė, pastaruosius trejus metus dirbanti nedideliame bare „Bičiulis“, prieš kelerius metus išgarsėjo kaip romų kilmės dainininko Radžio Aleksandrovičiaus gerbėja ir dėl kilusio skandalo su operos dainininku Vytautu Juozapaičiu.

Tačiau viešumas R.Šarkienei ne tik nepakišo kojos, bet ir padėjo pelnyti populiarumą ir naujų pažinčių. Ji net pradėjo dainuoti ir kelias dainas įrašė į kompaktinę plokštelę.

Moteris dažnai kviečiama dalyvauti įvairiose televizijos pokalbių laidose, dalyvavo ir televizijos projekte „Didieji pokyčiai“, kur jai buvo atlikta veido tempimo ir vokų pakėlimo operacijos.

R.Šarkienė prasitarė, kad apie sodrų jos gyvenimą jau rašoma knyga. Beveik pusmetį Raisa būsimos knygos autoriui pasakoja savo istorijas.

Jokių universitetų nebaigusi Raisa turi ką papasakoti apie meilę, kuri į jos širdį pasibelsdavo kaip saldainių pardavėjas, o po trejų metų iškeliaudavo kaip iš šalies išgintas tremtinys. Be to, nė vieno Raisos buvusių mylimųjų jau nėra tarp gyvųjų.

R.Šarkienė turėjo septynis vyrus. Trys buvo oficialūs sutuoktiniai, o keturi – gyvenimo draugai be vedybinio antspaudo. Su visais vyrais Raisa gyvendavo po trejus metus, po to skirdavosi. Skyrybų visada paprašydavo Raisa.

„Nežinau, kas nutikdavo. Viskas kurį laiką klostydavosi gerai, tarsi ir šiltų jausmų netrūkdavo, bet po trejų metų tarsi prakeiksmas – viskas mano širdyje užgesdavo, susirinkdavau daiktus ir traukdavau savo keliu“, – pasakojo R.Šarkienė.

Ji negali paaiškinti šios mistikos, kaip negali paaiškinti, kodėl praėjus kuriam laikui po skyrybų jos vyrai dėl įvairių priežasčių mirdavo. Netgi pirmas mylimasis, su kuriuo Raisa platoniškai bendravo būdama aštuoniolikos ar devyniolikos metų, ir tas jau iškeliavęs anapilin.

Tačiau nelengvo gyvenimo skonį įvairiais gyvenimo periodais jautusi moteris neprimena užguitos būtybės. Neseniai ji trankiai su gausiu draugų būriu atšventė savo 58-ąjį gimtadienį.

Pasikalbėti su liepsningų juodų akių moterimi susitikome jos darbo vietoje. Pirmoje dienos pusėje bare „Bičiulis“ netoli sostinės Kalvarijų turgaus buvo nedaug lankytojų. Kai kurie jau nuo ryto netvirtai stovėjo ant kojų. Tad bare užsisakydavo bokalą pigaus alaus ir degtinės.

Į barą daugiausia užsuka pagyvenę žmonės: „Būna ir labai įdomių – ateina ir gydytojų, ir filosofų, psichologų, mokytojų.“

Ir tuomet bare apsilankė buvusi R.Šarkienės mokytoja. Moteris užsisakė alaus su virtais žirniais.

„Ši mokytoja man atstojo mamą – pabardavo, pagailėdavo, turėjau kam išsipasakoti, paverkti“, – prisipažino Raisa.

Buvusi pedagogė apie savo auklėtinę šypsodamasi pasakė: „Oi, tai buvo „kadras“.“

Raisa augo be mamos, kuri vis žadėjo dukrą aplankyti. Ar Raisa kada nors pamatė savo motiną?

Nuo keturiolikos metų Raisa pradėjo užsidirbti pragyvenimui, o vėliau įsikūrė pas savo tėvą ir pamotę.

Ne vieną pūdą druskos suvalgiusi R.Šarkienė tiki, kad žmogus mokosi tik iš savo klaidų. Moteris prisipažino, kad jos charakteris – sudėtingas.

Savo pirmąjį vyrą, kaip ir vėlesnius, R.Šarkienė paliko. Dabar ieško jau aštunto vyro.

Apie visa tai skaitykite šeštadienio „Lietuvos ryto" žurnale „Gyvenimo būdas".

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.