Jauniausia Didžiosios Britanijos mama pastojo nuo savo brolio

Jauna moteris pirmą kartą viešai prabilo apie tai, kaip būdama vos 11 metų pastojo nuo savo brolio ir tapo viena jauniausių pasaulyje ir pačia jauniausia Didžiojoje Britanijoje mama.

Nuotraukoje kartu su mama<br>„Facebook“ nuotr.
Nuotraukoje kartu su mama<br>„Facebook“ nuotr.
Jauniausia Didžiosios Britanijos mama<br>„Facebook“ nuotr.
Jauniausia Didžiosios Britanijos mama<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

May 21, 2015, 11:26 AM, atnaujinta Nov 27, 2017, 2:01 PM

Dabar Tressai Middleton iš Jungtinės Karalystės yra 22 metai. Mama ji tapo 2006 metais, kai pagimdė dukrą, kurią pavadino Annie.

Apie itin ankstyvą motinystę ir jos priežastis T.Middleton papasakojo Didžiosios Britanijos televizijos laidai „This Morning“. Moteris prisipažino, kad ją vis dar persekioja slogūs prisiminimai apie tai, kas jai nutiko beveik prieš dešimtmetį.

Moters vaiko tėvu tapo jos pačios brolis Jacksonas, kuris, anot Tressos visada buvo permainingo būdo – „vieną minutę mylintis, o kitą – jau visai kitoks“.

Vieną vakarą, šešiolikmetis Jacksonas nusivedė savo mažametę seserį Tressą į seną sandėli netoli jų namų Vakarų Lodiane ir išprievartavo. Netrukus po prievartos mergaitė pradėjo pastebėti pokyčius savo kūne.

„Galų gale atlikau nėštumo testą ir paaiškėjo, kad esu nėščia, – pasakojo Tressa laidos vedėjams Amandai ir Philui. – Per daug bijojau apie tai prasitarti savo mamai, todėl pasipasakojau tik savo tetai ir pabėgau. Sužinojusi, kas atsitiko, mama įsiuto, bet vėliau nurimo“.

Kaip rašo interneto puslapis „Yahoo7 News“, daugybę metų Tressa žmonėms pasakojo, kad pastojo būdama girta per vakarėlį. Melavo ir amžių, sakydama, kad tada jai buvo 14 metų. Bet neseniai savo draugei ji atskleidė, kas įvyko iš tiesų.

Už tai, ką padarė, Jacksonas buvo suimtas ir 4 metams pasodintas į kalėjimą. O vos tik gimusią jos ir brolio dukrelę Tressa buvo priversta atiduoti įsivaikinti.

„Tikiuosi, kad Annie vieną dieną man atleis. Žinau, kad jai bus sunku susitaikyti su tuo, kad jos dėdė iš tiesų yra ir jos tėtis. Viliuosi, kad ji manęs dėl tų nutylėjimų, nekaltins“, – rašo Tressa savo naujoje knygoje „12 metų mama“.

Tressa tikisi, kad ji papasakojusi savo istoriją viešai ji padrąsins moteris, atsidūrusias panašioje situacijoje, išdrįsti apie tai netylėti.

Parengė Giedrė Balčiūtė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.