Pasaulis eina iš proto dėl skirtingos odos spalvos dvynukių

Dešimties mėnesių dvynukės Myla ir Anaya Yarker iš Didžiojo Mančesterio nepaliko abejingų visame pasaulyje. Nors jų gimimo laikas skiriasi vos keliomis sekundėmis, oda – skirtingos spalvos.

Anaya ir Myla – ne tik sesutės, bet ir dvynės, gimusios kone tą pačią akimirką.<br>Facebook nuotr.
Anaya ir Myla – ne tik sesutės, bet ir dvynės, gimusios kone tą pačią akimirką.<br>Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 11, 2016, 3:21 PM, atnaujinta Jun 8, 2017, 9:57 AM

Anaya gimė panaši į savo mamą Hannah Yarker – žydromis akimis ir šviesiais plaukais. Myla – tėčio Kyle`o Armstrongo kopija, išsiskirianti tamsia oda ir rudomis akimis. Dvynukių tėvai prisipažino nuolat sulaukiantys smalsuolių žvilgsnių ir praeivių šypsnių dėl to, kad viena mergytė baltaodė, o kita tamsiaodė.

Mergaičių mama H.Yarker teigė, kad žmones domina jų šeimos istorija. Daugelis nustemba sužinoję, kad Anaya ir Myla – ne tik sesutės, bet ir dvynės, gimusios kone tą pačią akimirką.

H.Yarker prisipažino, kad jai tenka gana dažnai aiškinti, jog ji yra šių nuostabių, nors ir itin skirtingų, mergyčių mama. Žmonės teiraujasi prekybos centruose ir gatvėse, ar šios mergytės kaip nors tarpusavyje susijusios, ar jas sieja kraujo ryšys.

Moteris smalsuoliams visada sako, kad vyras – maišytos kilmės, o ji – baltaodė, todėl taip nutiko, kad viena mergytė perėmė mamos odos spalvą, o kita – tėčio.

Mergyčių mama pasakojo, kad ryškus odos skirtumas išryškėjo gana greitai. „Nors abiejų gimusių dukrelių oda buvo rausvos spalvos, gana greitai pastebėjau, kad Myla kiek tamsesnė. Suskubau daryti prielaidą, kad ji galėjo perimti tėvo odos spalvą. Ir tai pasitvirtino. Ilgainiui ėmė ryškėti rudos akys, tamsūs plaukučiai. Anayos akys išliko žydros, oda šviesi, plaukai – gelsvi.

„Sunku buvo patikėti tuo, ką matėme, tačiau dabar mudu tik džiaugiamės ir juokaujame – abu su vyru turime po dalelę savęs“, – sakė ji.

Hannah ir Kyle`as pastebėjo, kad ryškėja ne tik dvynių odos spalvos skirtumai, bet ir charakterio bruožai. Tėvai juokėsi, kad nors sesės gimė tą pačią dieną, turi tuos pačius tėvelius, viena nuo kitos kardinaliai skiriasi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.