Nuotoliniu būdu valdoma J.Šeduikytė? Kovo 1 d. tai virs realybe!

Tai ne pokštas! Pirmą pavasario dieną pirmą kartą Lietuvos istorijoje tau bus suteikta galimybė tiesiog sėdint prieš televizorių realiu laiku valdyti didžiausias Lietuvos žvaigždes. „Pop Ladies“, „Biplan“, „Pelenai“, „Golden Parazyth“, D.Montvydas, J.Šeduikytė, „Electronic I“, „Beissoul ir Einius“ dainuos tai, ką parinksi tu. Negana to – savo valia galėsi keisti ir koncerto scenografiją! Šią kelionę į ateitį dovanoja TEO, o mums lieka kovo 1d. 19 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją žiūrėti koncertą „You Do Music“ ir… prisijungti prie šio žaidimo!

Daugiau nuotraukų (1)

Arnoldas Lukošius

Feb 17, 2014, 3:12 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 5:06 AM

Neseniai tik išprotėję mokslinės fantastikos mėgėjai tikėjo, kad kada nors atsiras toks nuotolinio valdymo pultas, kuris keis žmonių elgesį, įvykius, aplinką ir gyvenimo siužetą. Na, gerai, tokio pultelio, kuris įniršusią žmoną akimirksniu paverstų burkuojančia katyte, o nevykėlį vyrą – dėmesingu ir sportišku milijonieriumi, dar nėra. Tikimės, kad ir nebus – kam įdomus gyvenimas be tikrų iššūkių?

O štai greitai šimtmetį skaičiuosiančiai televizijai permainos seniai būtinos. Skausmingai nuobodu žiūrėti, kaip kažkokia komisija vertina kažką neįdomiai darančius žmones, ir negalėti nieko daugiau, tik perjungti kanalą, nutildyti garsą ir parašyti vieną kitą mandagią pastabą „Facebook“.

Akivaizdu, kad metas ką nors keisti ir, kaip visada, drąsiai eksperimentuoti imasi „Lietuvos ryto“ televizija. Pirmojo bandymo – TEO interaktyvaus koncerto „You Do Music“ – dalyviais pirmąjį pavasario šeštadienį kviečiame tapti visus jus. Gyvas žvaigždžių koncertas vyks „Litexpo“ rūmuose, ir kiekvienas galės jį valdyti realiu laiku tiesiog nuo savo sofos, prisijungę prie šios svetainės. Ei, neskubėkite – koncerto metu prisijunkite, o ne dabar.

„Pop Ladies“, „Biplan“, „Pelenai“, „Golden Parazyth“, D.Montvydas, J.Šeduikytė, „Electronic I“, „Beissoul ir Einius“ į koncertą atvyks pasirengę atlikti geriausias savo dainas. O kurias – nuspręsite jūs. 

Tiek žiūrovai „Litexpo“, tiek prie TV ekrano galės balsuoti už norimą atlikėjo dainą. Dideliame ekrane realiu laiku bus rodoma, kaip keičiasi balsavimo rezultatai, taigi tik savo pastangomis galėsite nulemti, kuri daina skambės dabar.

Tai ne viskas. Nors pirmajame koncerte dar negalėsime savo valia keisti žvaigždžių aprangos ar šokių judesių, koncerto scenografiją mes valdysime. Toje pačioje internetinėje svetainėje balsuodami už koncerto scenografiją galėsime priversti ją kisti realiu laiku. Kartu su balsavimo už dainą rezultatais rodoma pasirinkta scenografija tuoj pat virs realybe.

Suprantame, kad tai atrodo nerealu. Tačiau scenoje darbininkai nesigrūs, neardys pilių ir nestatys miesto gatvių – visas koncerto apipavidalinimas kuriamas „3D mapping“ principu. Pasirinktas vaizdas programuojamas ir iškart transliuojamas.

Štai toks virtualių galimybių ir tikrų muzikos žvaigždžių šou pradeda 2014-ųjų pavasarį Lietuvoje. Kas iš viso to išeis? O ką mes žinome, gerbiamieji – šį sykį šou prodiuseriais ir meniniais redaktoriais būsite jūs, tad blogai būti negali. O jei pirmas blynas bus tik juokingas… ai, vis tiek Užgavėnės ant nosies – visi blynai pravers!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.