„HTC“ nemokamai pakeis sudužusius telefonų ekranus

Nuostolius skaičiuojanti kompanija „HTC“ ilsėtis neketina: artimiausiu metu ji žada pristatyti savo naują aukščiausios klasės išmanųjį telefoną, o taip pat paskelbė nemokamai pakeisianti sudaužytus telefonų ekranus. Deja, lietuviai šiuo pasiūlymu pasinaudoti kol kas negali.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 19, 2014, 7:00 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 3:05 AM

„Kompanija „HTC“ kol kas sprendimą nemokamai keisti savo flagmano „HTC One“ ekranus bando didžiausiose savo rinkose. Priklausomai nuo to, kaip seksis jį įgyvendinti ten, bus sprendžiama, kada ir kaip jį plėsti ir į kitas kompanijos rinkas. Tad Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje galimybės nemokamai pasikeisti sudužusių ekranų kol kas nėra. Kai tik tokia galimybė atsiras, būtinai apie tai pranešime“, – nurodė kompanijos „HTC“ atstovai Lietuvoje. 

Šis pasiūlymas galioja tik naujausiems įrenginiams, kurių pavadinime yra žodis „One“ (pvz., „HTC One“, „HTC One Mini“ ir „HTC One Max“), tačiau ateityje privalumų paketas „HTC Advantage“ bus suteikiamas ir kitų telefonų pirkėjams. Vartotojai taip pat užtikrinami, kad mažiausiai dvejus metus gaus svarbiausius „Android“ operacinės sistemos atnaujinimus.

Didelė dalis gamintojų suteikia remonto garantiją (pvz., „AppleCare+“ už 99 dolerius įsipareigoja remontuoti „iPhone“ gedimus dvejus metus), tačiau įprastai jos kainuoja papildomai. Pirkėjai gali rinktis ir mobiliojo ryšio operatorių siūlomą telefonų draudimą, tačiau jis taip pat yra mokamas.

Ir nors „HTC“ remonto garantija galios tik ekranui, tai – svarbus įsipareigojimas, kadangi tai yra dažniausiai fiziškai nukenčianti įrenginio dalis.

Norintys pasinaudoti šiuo pasiūlymu, turės nusiųsti savo telefoną į artimiausią „HTC“ atstovybę ir laukti, kol jis bus nemokamai pataisytas bei atsiųstas atgal. Sumokėjus 29 dolerius už siuntimą, „HTC“ kitą dieną atsiųs pakaitinį telefoną, kuriuo vartotojas galės naudotis kol jo įrenginys bus pataisytas.

Prieš atiduodant telefoną remontui patariama išsisaugoti duomenis naudojant „HTC Backup“ programą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.