„Tele2“ susitaikė su „Labas kontrakto“ reklamos žvaigžde Ugne

Telekomunikacijų bendrovė „Tele2“ ir konkurentų paslaugos „Labas kontraktas“ reklamoje nusifilmavusi Ugnė pasiekė susitarimą teisiniame ginče dėl šių metų vasario mėnesį vykdytos informacinės kampanijos.

Telekomunikacijų bendrovė „Tele2“ Ugnės vardą ir atvaizdą panaudojo savo atsakomosiose reklamose.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Telekomunikacijų bendrovė „Tele2“ Ugnės vardą ir atvaizdą panaudojo savo atsakomosiose reklamose.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-06-18 17:35, atnaujinta 2018-02-12 17:30

Ugnės vardą ir atvaizdą „Tele2“ panaudojo savo atsakomosiose reklamose, kuriose skelbė, kad ši mergina melavo sakydama, kiek sutaupė pakeitusi mobiliojo ryšio operatorių.

Dėl to Ugnė buvo kreipusis į Valstybinę asmens duomenų inspekciją ir kitas valstybės institucijas, tačiau dabar „Tele2“ skelbia, kad mergina priėmė bendrovės kvietimą susitaikyti. Ji institucijoms pranešė pretenzijų operatoriui neturinti.

„Apgailestaujame dėl nepageidaujamo viešumo, kurį patyrė Ugnė ir atsiprašome jos“, – sakė Andrius Baranauskas, „Tele2“ korporacinės komunikacijos direktorius.

Susitarimas yra privatus ir jo sąlygos nebus viešinamos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.