„Omnitel“ prezidentui nauji „Bitės“ planai – lyg iš praeities

Mobiliojo ryšio kompanijos „Omnitel“ prezidentas Danas Strömbergas kritiškai atsiliepia apie konkurentų „Bitė Lietuva“ naują mobiliojo interneto kainodarą.

D.Strömbergas pastebėjo, kad praktiškai neribotos mobiliojo ryšio paslaugos šiuo metu kainuoja tiek, kiek pietūs restorane.<br>T.Bauro nuotr.
D.Strömbergas pastebėjo, kad praktiškai neribotos mobiliojo ryšio paslaugos šiuo metu kainuoja tiek, kiek pietūs restorane.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Gediminas Gasiulis

2014-06-20 14:34, atnaujinta 2018-02-12 15:52

D.Strömbergo manymu, siūlydama mažus mobiliojo interneto „laiptelius“, kuriuos peržengus mėnesio mokestis kaskart ūgteli, „Bitė“ žengė žingsnį atgal.

„Manęs nenustebino „Bitės“ pasiūlymas. Jų veiksmai – tai grįžimas atgal trejais metais, kada mokėdavome už ryšį tiek, kiek juo naudojomės. Taip buvo prieš pristatant išmaniuosius planus, kai reikėjo mokėti už tai, kiek ir ko sunaudoji. Dabar jie tą patį daro su duomenimis. Mes nusprendėme, kad turime pasiūlyti duomenų planus, kurie bus pakankamai dideli, jog vartotojams nereikėtų rūpintis dėl išaugusių sąskaitų. Ateitis priklauso neribotoms balso ir SMS paslaugoms, o taip pat pakankamai dideliems duomenų paketams. Mes manome, kad vartotojai rinksis tokius, praktiškai neribotus, planus. Tokia bus mūsų strategija“, – išskirtiniame interviu Lrytas.lt sakė „Omnitel“ prezidentas.

Kiek tokie, praktiškai neriboti, paslaugų paketai turėtų kainuos, D.Strömbergas nekonkretizavo, bet pateikė palyginimą: šiuo metu neribotus pokalbius ir SMS bei 1 GB duomenų per mėnesį galima gauti už 33 Lt per mėnesį. Maždaug tiek kainuoja pietūs restorane, ar keli kavos puodeliai.

„Už pietų kainą jūs gaunate paslaugas visam mėnesiui. Žiūrint iš šios perspektyvos, tai yra neįtikėtinai pigu“, – pastebėjo jis.

„Bitė“ trečiadienį pristatė naują mobiliojo interneto planą „Lankstus“, kurį užsisakius naudojimas bus skaičiuojamas savotiškais „žingsniais“. Klientams, kurie per mėnesį netyčia sunaudos iki 5 MB duomenų, už mobilųjį internetą mokėti nereikės. Sunaudojus iki 50 MB per mėnesį, teks mokėti 2,5 Lt; išnaršius iki 200 MB duomenų, tai kainuos 5,25 Lt ir t.t. Plačiau apie tai skaitykite čia.

Kokios problemos vis dar kamuoja „Omnitel“? Kokias problemas D.Strömbergas įžvelgia Lietuvos mobiliojo ryšio rinkoje? Kokių priemonių imsis, kad žmonės vėl pasitikėtų „Omnitel“? Išsamų interviu apie tai skaitykite savaitgalį portale Lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.