Lietuvių „PriceOn“ kraunasi lagaminus į užsienį

Lietuvių įkurtas startuolis „PriceOn“, leidžiantis palyginti prekių kainas skirtingose prekybos vietose, mažina apsukas gimtinėje ir ruošiasi užkariauti kitų šalių rinkas.

„PriceOn“ žada kol kas nesitraukti iš Lietuvos, tačiau kas laukia ateityje - neatskleidžia.
„PriceOn“ žada kol kas nesitraukti iš Lietuvos, tačiau kas laukia ateityje - neatskleidžia.
Daugiau nuotraukų (1)

Gediminas Gasiulis

Aug 20, 2014, 6:21 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 5:17 PM

„PriceOn“ įkūrėjas Jurijus Laneckij dar pernai gruodį interviu Lrytas.lt sakė: „Lietuvoje vykdėme tik bandymą, ar ši paslauga žmonėms patraukli.“

Panašu, kad bandymas pasibaigė: liepos pabaigoje kompanijoje „PriceOn LT“, kuri administruoja Lietuvos rinką, dirbo apie 10 žmonių, o šiuo metu teliko vienas.

„PriceOn“ direktorius Liudas Kanapienis paaiškino, kad vyksta organizaciniai pertvarkymai. Jis patvirtino, kad kompanija ruošiasi pradėti veiklą kitose šalyse.

„Žiūrime kitas rinkas ir keičiame produktą. Galbūt pastebėjote, kad nuo starto jis gerokai pasikeitė. Kalbant apie tą darbuotojų sumažėjimą, tai čia buvo atleisti kainų surašinėtojai prekybos centruose. Nebetikrinsime kainų – toks buvo priimtas sprendimas kompanijoje“, – sakė L.Kanapienis.

Ar tai reiškia, kad „PriceOn“ Lietuvoje apskritai neliks? „Kol kas veiksime (Lietuvoje), o kaip bus toliau – pamatysim“, – sakė kompanijos direktorius.

Į kurią užsienio šalį (ar šalis) bus bandoma įsiveržti pirmiausiai L.Kanapienis neatskleidė – tai bus viešai paskelbta rudenį. Anksčiau „PriceOn“ atstovai minėjo dvi juos dominančias šalis: Ispaniją ir Rusiją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.