Mobiliojo ryšio Lietuvoje reikia ir šimtamečiams

Kliento dienos proga mobiliojo ryšio operatorius „Bitė Lietuva“ dalijasi įdomiais faktais apie ištikimiausius mobiliojo ryšio vartotojus. Vyriausiam bendrovės klientui – net 102 metai, o pats lojaliausias jos paslaugomis be pertraukos naudojasi beveik 20 metų.

Technologijos nesvetimos ir vyresnio amžiaus lietuviams.<br>123rf nuotr.
Technologijos nesvetimos ir vyresnio amžiaus lietuviams.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 19, 2015, 9:24 AM, atnaujinta Jan 9, 2018, 1:18 PM

Garbus amžius lietuviams modernių technologijų įsisavinti netrukdo. Absoliutus rekordininkas šioje srityje „Bitės" tinkle yra 102 metų vartotojas, naudojantis net ne vieną, o kelis mobiliuosius įrenginius. Aktyvūs ir kiti senjorai – bendrovės paslaugomis naudojasi beveik 4 tūkst. vyresnių nei 80 metų klientai. Daugiau nei šimtas jų nuolat naršo mobiliajame internete ir beveik pusantro tūkstančio siunčia trumpąsias SMS žinutes.

Ilgiausiai su „Bite“ nesiskiriantis klientas pirmą parašą ant sutarties padėjo dar 1995 metų lapkričio pirmąją. Tokių, šiemet švenčiančių dvidešimties metų jubiliejų „Bitėje“, yra keli šimtai.

Iš daugiau nei 600 tūkst. privačių ir verslo klientų vyrų bei moterų yra beveik po lygiai (moterų – 52 proc., vyrų – 48 proc.). Populiariausias kliento vardas – Vytautas (jų yra per 3,2 tūkst.), o už jų rikiuojasi Jonai, Linos, Daivos, Irenos, Rasos ir Antanai.

Vidutiniškai vienas „Bitės“ klientas per dieną prakalba po 7,6 minutės ir išsiunčia po 5,3 trumposios žinutės. Pats aktyviausias „Bitės“ rašytojas per mėnesį išsiuntė net 14 tūkst. trumpųjų žinučių, o aktyviausiai bendraujantis klientas prakalbėjo 240 valandų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.