Neįtikėtinas vaizdo įrašas: asmenukių lazda išgelbėjo gyvybę

Tai buvo niekuo neišsiskirianti vasaros diena Nantukete, Jungtinėse Amerikos Valstijose. Tėvas ir dukra maudėsi vandenyje, kai staiga juos nešti nuo kranto pradėjo vandens srovė.

Iš vaizdo įrašo matyti, kaip tėvas ir dukra kovoja su srove, girdisi šūksniai „Aš negaliu!“ ir „Nepasiduok“. Bandydama gelbėti savo vyrą ir dukrą Jennifer Johns buvo įtraukta taip pat.<br>123rf nuotr.
Iš vaizdo įrašo matyti, kaip tėvas ir dukra kovoja su srove, girdisi šūksniai „Aš negaliu!“ ir „Nepasiduok“. Bandydama gelbėti savo vyrą ir dukrą Jennifer Johns buvo įtraukta taip pat.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 23, 2015, 7:00 PM, atnaujinta Oct 24, 2017, 10:27 AM

Ir Erynn Johns, ir jos tėvas Derrick Johns abu yra fiziškai stiprūs. Ji – futbolo žaidėja, jis – buvęs jūrų pėstininkas.

Tądien Erynn lipdama į vandenį pasiėmė ir asmenukių lazdą, prie kurios buvo pritaisyta „GoPro“ kamera. Būtent ja ir užfiksuoti neįtikėtini vaizdai. Kulminacija įraše prasideda nuo 2:15 minutės.

Iš vaizdo įrašo matyti, kaip tėvas ir dukra kovoja su srove, girdisi šūksniai „Aš negaliu!“ ir „Nepasiduok“. Bandydama gelbėti savo vyrą ir dukrą Jennifer Johns buvo įtraukta taip pat.

Asmenukių lazda šioje situacijoje padėjo tėvui išlaikyti dukrą, kol atskubės pagalba. Sugriebęs už lazdos, jis bandė išlaikyti dukrą virš vandens ir traukti ją į krantą.

Dramatiško vaizdo įrašo pabaigoje matyti, jog visi trys šeimos nariai sėkmingai grįžo į krantą. Vaizdo įrašas buvo peržiūrėtas jau daugiau nei 2 milijonus kartų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.