„Facebook“ padės išsiskirti su antra puse

Išsiskyrę su partneriu, dauguma nori nutraukti visus ryšius ir apskritai trokšta apie jį (ar ją) nieko nežinoti. Nes kiekvienas prisiminimas tik apsunkina situaciją. „Facebook“ ketina visa tai palengvinti.

Socialinis tinklas testuoja naują funkciją, kuri po skyrybų automatiškai apribos partnerio žinučių pasirodymą naujienų sraute.<br>123rf nuotr.
Socialinis tinklas testuoja naują funkciją, kuri po skyrybų automatiškai apribos partnerio žinučių pasirodymą naujienų sraute.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-11-20 09:02, atnaujinta 2017-10-03 18:22

Iki šiol norint nebematyti buvusios antrosios pusės žinučių, nuotraukų ir kitokių pranešimų reikėjo pašalinti tą asmenį iš draugų arba užblokuoti. „Facebook“ atstovai teigia, kad to daryti nebereikės.

Socialinis tinklas testuoja naują funkciją, kuri po skyrybų automatiškai apribos partnerio žinučių pasirodymą naujienų sraute. Be to, vartotojams bus pasiūlyta panaikinti žymas iš nuotraukų, kuriose jie buvo nusifotografavę su antrąja puse.

Tai socialinio tinklo nariams bus pasiūlyta po to, kai jie pakeis savo santykių būseną.

Facebook produktų vadovas Kelly Wintersas teigė, kad šiomis priemonėmis siekiama padėti žmonėms sunkiais gyvenimo momentais: „Tikimės, kad šie įrankiai padės žmonėms lengviau nutraukti santykius „Facebook“.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.