Šį kartą „Tele2“ leido lietuviams aplenkti beveik visą pasaulį

Ekspertai ir žurnalistai, nuvykę į Barseloną pamatyti naujausio „Samsung“ flagmano pristatymo, dabar gali jį pavartyti rankose neatsitraukdami nuo kompanijos stendo. Mes jau ne pirmą dieną naudojamės „Samsung Galaxy S7 Edge“ – testo rezultatus tikrai sužinosite ir jūs. O Lietuvos telekomunikacijų bendrovė „Tele2“ padarė tai, ko kol kas negali net pati „Samsung“.

„Tele2“ vadovas Baltijos šalyse Petras Masiulis spaudžia ranką Jevgenijui Danilčenkai – pirmajam Europoje gavusiam nusipirktą „Galaxy S7 Edge“.<br>Tele2 nuotr.
„Tele2“ vadovas Baltijos šalyse Petras Masiulis spaudžia ranką Jevgenijui Danilčenkai – pirmajam Europoje gavusiam nusipirktą „Galaxy S7 Edge“.<br>Tele2 nuotr.
Jonas Matiukas (kairėje) taip pat tapo vienu pirmųjų „Galaxy S7 Edge“ ir „Gear VR“ komplekto savininkų.<br>Tele2 nuotr.
Jonas Matiukas (kairėje) taip pat tapo vienu pirmųjų „Galaxy S7 Edge“ ir „Gear VR“ komplekto savininkų.<br>Tele2 nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 25, 2016, 2:08 PM, atnaujinta Jun 6, 2017, 2:28 PM

Tai oficialu – „Tele2“ ne tik pradėjo prekybą naujausiais „Samsung Galaxy S7“ ir „Samsung Galaxy S7 Edge“, bet jau ir pristatė juos šimtams klientų. Jie šiuos išskirtinius įrenginius gavo pirmieji ne tik Lietuvoje, bet ir vieni pirmųjų Europoje.

„Neturime žinių, kad vartotojai kur nors Europoje jau būtų gavę naujuosius telefonus, tad „Tele2“ klientai Lietuvoje bus pirmieji“, – sakė „Tele2“ generalinis direktorius Petras Masiulis, asmeniškai pristatęs telefonus pirmiesiems, kurie juos užsisakė.

Tad „Tele2“ daugiau negu dviem savaitėmis aplenkė pačią „Samsung“, kuri šiuo metu tik leidžia iš anksto rezervuoti šiuos įrenginius savo svetainėje, o pristatymą pradės kovo 11 d.

„Telefonų kainos tokios pačios, kaip užsakant „Samsung“ parduotuvėje, mūsų klientai taip pat gauna virtualios realybės šalmą „Gear VR“ už 1 centą (100 eurų vertės įrenginį „Samsung“ dovanoja visiems, iš anksto užsisakiusiems S7 šeimos telefoną iki kovo 6 d.)“, – užtikrino „Tele2“ atstovas spaudai Andrius Baranauskas.

Fantastiškų parametrų, įspūdingo, nors nedaug atnaujinto, dizaino ir neįtikėtinai kokybiškos kameros (tuo jau spėjome įsitikinti – „iPhone 6s“ verkia) derinys nekainuoja pigiai. „Tele2“ prekybos salonuose ir interneto parduotuvėje, kaip ir kitur, „Samsung Galaxy S7“ be sutarties kainuoja 718 Eur, o „Samsung Galaxy S7 Edge“ kaina be sutarties – 818 Eur.

Pirmasis Europoje nusipirktą „Samsung Galaxy S7 Edge“ gavo vilnietis Jevgenijus Danilčenka.

„Labai netikėta, bet malonu gauti naujausią telefoną taip anksti. Būtinai išbandysiu ir kartu gautus virtualios realybės akinius – šita technologija pasaulyje dabar yra viena svarbiausių tendencijų“, – sakė jis. „Labai laukiau šio modelio („Galaxy S7 Edge“). Esu „Samsung“ telefonų gerbėjas, nepraleidžiu praktiškai nė vieno modelio. Lietuvoje paprastai nepavyksta taip greitai gauti naujausių modelių. Maniau, kad šis mane pasieks tik balandį“, – sakė kitas laimingas telefono savininkas Jonas Matiukas iš Vilniaus.

„Omnitel“ savo klientams šių modelių telefonus ketina pasiūlyti irgi kiek anksčiau, nei prasidės oficiali prekyba, – nuo kovo 2-osios.

Likusiems teks kol kas pagyventi kaip eiliniams europiečiams ar amerikiečiams – kovo 11-osios laukti ne tik todėl, kad atšvęstų Lietuvos nepriklausomybės atgavimo metines.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.