Žaidimų milžinas „Wargaming“ mokėjimus rinks ir per lietuvius

Kompiuterinius žaidimus kurianti kompanija „Wargaming“ pradėjo dirbti su tarptautine mokėjimų sistema „Paysera“. Daugiau nei 590 mln. JAV dolerių pajamų per metus gaunanti Baltarusijos kompanija pasirinko „Paysera“ kaip mokėjimų partnerį Baltijos šalims.

Patys „Wargaming“ žaidimai yra nemokami, tačiau norint gauti privilegijų reikia įsigyti virtualių taškų.<br>„Wargaming“ nuotr.
Patys „Wargaming“ žaidimai yra nemokami, tačiau norint gauti privilegijų reikia įsigyti virtualių taškų.<br>„Wargaming“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 11, 2016, 12:35 PM, atnaujinta May 19, 2017, 5:52 AM

Kompanija „Wargaming“ yra sukūrusi gerai žinomą žaidimą „World of Tanks“, kuris ir atvedė ją į sėkmę. Šiuo metu tankų žaidimas turi daugiau nei 110 mln. registruotų žaidėjų visame pasaulyje. Po šios sėkmės kompanija išleido panašius žaidimus „World of Warplanes“ ir „World of Warships“.

„Mes džiaugiamės, kad „Wargaming“ nusprendė tapti mūsų klientu ir tikime, kad didžioji dalis atsiskaitymų mūsų regione vyks būtent per „Paysera“. Mes ne tik suteiksime galimybę atsiskaityti per „Paysera“ sąskaitą ar naudojant elektroninę bankininkystę, bet ir fizinėse vietose: „Maxima“, „Lietuvos paštas“, „Perlo paslaugos“, „Narvesen“, – sakė „Paysera“ verslo vystymo vadovas Daumantas Barauskas.

Bendradarbiavimo pradžiai paminėti liepos 12–16 dienomis rengiama akcija, kuomet visi pirkėjai, pasirinkę vieną iš „Paysera“ siūlomų atsiskaitymo būdų, papildomai gaus iki 15 proc. daugiau taškų.

Pirmasis „Wargaming“ biuras buvo įkūrėjo Viktoro Kislyj ir jo brolio butas Minske, tačiau dabar kompanija įsikūrusi 15-oje biurų visame pasaulyje.

Nuo 2008 metų, kuomet kilo žaidimo apie tankus idėja, „Wargaming“ išsiplėtė iki 4000 darbuotojų. Pati kompanija gyvuoja jau 18 metų, tačiau didysis proveržis įvyko tik 2010 metais, kuomet buvo išleistas žaidimas „World of Tanks“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.