Lietuvoje pirmą kartą vyks tetrio turnyras

Ar pamenate tuos laikus, kai pūsdavote kramtomos gumos „Dragon Ball Z“ burbulus, jutiklinis ekranas atrodė tolimos ateities reikalas, o su draugais bendravote SMS žinutėmis? Tuomet tikrai mokate virtuoziškai valdyti tetrio konsolę – nepamainomą vaikystės ir paauglystės palydovą.

Tetrio turnyro dalyviai namo parsineš tetrio konsolę.
Tetrio turnyro dalyviai namo parsineš tetrio konsolę.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 25, 2016, 1:54 PM, atnaujinta May 17, 2017, 8:37 PM

Rugpjūčio 1 d. Vilniuje, Vingio estradoje įsikūrusiame bare „Vingio istorijos“ vyks pirmasis tetrio turnyras, kuriame dalyvaus komandos iš dviejų žmonių. Dalyvavimo sąlygos labai paprastos: tereikia užsiregistruoti ir į turnyrą atsinešti dalyvio mokestį – dvi AA tipo baterijas. Tiesa, pats turnyras nebus toks lengvas – trys atkrentamieji etapai vyks atitinkamai 5, 6, 7 žaidimo greičiu, o superfinalo – 8. Bandę šį žaidimą žino, kad varnų gaudyti laiko nebus.

Nugalėtojų laukia rimti prizai: du fano bilietai į žaidimų kultūros šou „GameOn“, „Tiketa“ ausinės ir akiniai nuo saulės, o baras „Vingio istorijos“ palepins čempionų skrandžius patiekalais ir gėrimais už 30 eurų. Antros ir trečios vietos laimėtojai taip pat bus apdovanoti „GameOn“ bilietais ir „Tiketa“ prizais.

Neliks nuskriausti visi, dalyvavę tetrio turnyre – jie namo parsineš tetrio konsolę.

Turnyro organizatoriai žada, kad tą vakarą bare „Vingio istorijos“ bus ir daugiau nostalgiškų prisiminimų. Čia stovės kažkada stebuklais atrodžiusios SEGA ir „Nintendo“ žaidimų konsolės, kurias išbandyti galės visi norintys.

Registruotis tetrio turnyrui komandos gali iki liepos 27 d. Visa informaciją apie registraciją – renginio puslapyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.