„Teo“ ir „Omnitel“ išsirinko naują vardą

„Telia Lietuva“ – taip nuo gruodžio vidurio vadinsis pajėgas suvienijusios bendrovės „Teo“, „Omnitel“ ir BDC. Tiesa, dar yra vienas formalumas: tam turi pritarti akcininkai.

Bendrovių viduje dar nuo metų pradžios naudojamas „Telia“ ženklas.<br>G.Gasiulio nuotr.
Bendrovių viduje dar nuo metų pradžios naudojamas „Telia“ ženklas.<br>G.Gasiulio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 24, 2016, 4:36 PM, atnaujinta Apr 17, 2017, 5:05 AM

Trečiadienį „Teo“ valdyba nusprendė gruodžio 15 dieną skelbti neeilinį akcininkų susirinkimą. Pagrindinis jo klausimas – „Teo“, „Omnitel“ ir BDC reorganizacija. Apie tai šiandien buvo paskelbta per „Nasdaq“ Vilniaus vertybinių popierių biržą.

„Balandžio mėnesį akcininkų sprendimu buvo leistos ruošti reorganizavimo sąlygos. Nuo to laiko atlikome daug įstatymuose numatytų žingsnių – pakeitėme „Omnitel“ ir BDC teisinį statusą iš UAB į AB, informavome savo kreditorius, atsakingas institucijas. Dabar esame finišo tiesiojoje – gruodžio 15 d. numatytame susirinkime akcininkai spręs dėl reorganizacijos pabaigos ir veiklą tęsiančios naujosios įmonės pavadinimo“, – sakė „Teo“ ir „Omnitel“ atstovas spaudai Audrius Stasiulaitis.

Jei akcininkai siūlymams pritars, per daugiausiai 6 mėnesių laikotarpį „Omnitel“ ir BDC bus formaliai prijungtos prie „Teo“, kurios juridinis pavadinimas pasikeis į AB „Telia Lietuva“.

Akcininkų sprendimai pagal įstatymus galioja 6 mėnesius nuo jų priėmimo. Per šį laikotarpį numatoma įregistruoti naujus bendrovės įstatus su nauju pavadinimu. „Pokyčiai įvyks ne anksčiau nei gruodžio 16 dieną ir ne vėliau nei gegužės 16 dieną. Tikslesnio laiko šiuo metu nurodyti negalime“, – sakė A.Stasiulaitis.

Jis pridūrė, kad artimiausiu metu numatoma ir toliau naudoti tiek „Teo“, tiek „Omnitel“ prekės ženklus. Prekės ženklų keitimas yra verslo sprendimas, įgyvendinamas „Teo“ valdybos nutarimu, o tokio sprendimo kol kas nėra.

Kas laukia šių įmonių klientų? „Artimiausiu metu mūsų klientai dėl to nepajus jokių pokyčių, juos aptarnausime taip pat rūpestingai ir dėmesingai, kaip ir iki šiol. Sutartys, paslaugos ir kainodara nesikeis, tačiau jau netolimoje ateityje pasiūlysime dar daugiau ir įvairesnių paslaugų“, – užsiminė A.Stasiulaitis.

Bendrovių viduje dar nuo metų pradžios naudojamas „Telia“ ženklas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.