„Garmin“ atnaujins savo veiklą

Kompanija „Garmin“ informuoja, kad daugelis sistemų ir paslaugų, kurioms įtakos turėjo sistemos trikdžiai, įskaitant „Garmin Connect“ mobiliesiems prietaisams skirtą programą, vėl veikia. Tačiau, nors visi duomenys yra tvarkomi, kai kurios funkcijos gali neveikti, nes dar gali būti sistemos sutrikimų. Numatyta jau artimiausiomis dienomis juos pašalinti.

 Kompanija „Garmin“ informuoja, kad daugelis sistemų ir paslaugų, kurioms įtakos turėjo sistemos trikdžiai, įskaitant „Garmin Connect“ mobiliesiems prietaisams skirtą programą, vėl veikia.<br>A. Rutkausko nuotr.
 Kompanija „Garmin“ informuoja, kad daugelis sistemų ir paslaugų, kurioms įtakos turėjo sistemos trikdžiai, įskaitant „Garmin Connect“ mobiliesiems prietaisams skirtą programą, vėl veikia.<br>A. Rutkausko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 29, 2020, 3:35 PM

Bendrovės „Garmin“ įdiegta „Garmin Connect“ taikomoji programa keletą dienų neveikė, ja nebuvo galima naudotis kaip ir pagrindiniu puslapiu bei skambučių centro paslaugomis. Nors bendrovė patvirtino, kad ji tapo kibernetinės atakos taikiniu, buvo oficialiai pareikšta, kad operatyviai nustačius ir pašalinus sutrikimus, nebuvo padaryta įtakos, kuri būtų susijusi su klientų duomenims arba „Garmin Pay™“ pateikiama informacija. Be to, tai neturėjo įtakos „Garmin“ produktų funkcionalumui, išskyrus galimybę naudotis interneto prieiga.

„Garmin“ dėkoja klientams už kantrybę ir supratingumą, rašoma pranešime spaudai.

Lrytas.lt primena, kad praėjusį ketvirtadienį „Garmin“ patyrė programišių ataką, ir didelė dalis kompanijos saugomų duomenų buvo užšifruota, už atšifravimo raktą reikalaujant 10 milijonų JAV dolerių išpirkos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.