P. Masiulis kviečia verslus susivienyti ir kartu įveikti pandemiją

Mobiliojo ryšio operatorius „Tele2“ iki karantino pabaigos padengs „Įveiksime kartu“ skambučių centro savanorių ryšio išlaidas. Bendrovė taip pat prisiims 10-ies savanorių darbo vietų išlaikymo kaštus. „Šiandieninės situacijos kontekste labai svarbu suremti pečius ir padėti Lietuvos žmonėms. Tai yra mūsų, verslo lyderių, pareiga ir atsakomybė. Todėl kviečiame ir kitus verslus prisijungti bei kartu įveikti pandemiją greičiau“, – sakė „Tele2“ generalinis direktorius Baltijos Šalims ir Vokietijai Petras Masiulis.

 Mobiliojo ryšio operatorius „Tele2“ iki karantino pabaigos padengs „Įveiksime kartu“ skambučių centro savanorių ryšio išlaidas (asociatyvinė nuotr.)<br> 123rf nuotr.
 Mobiliojo ryšio operatorius „Tele2“ iki karantino pabaigos padengs „Įveiksime kartu“ skambučių centro savanorių ryšio išlaidas (asociatyvinė nuotr.)<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-11-17 14:00

Telekomunikacijų bendrovė taip pat pilnai padengė visus formuojamo savanorių skambučių centro mobiliojo ryšio ir įrangos kaštus.

Iniciatyvos „Įveiksime kartu“ tikslas – savo lėšomis įsteigti bent 50 papildomų darbo vietų epidemiologiniams tyrimams atlikti.

Pirmuoju etapu darbą skambučių centre jau pradėjo 20 atrinktų darbuotojų. Artimiausiu metu komanda turėtų plėstis.

Savanoriai yra pilnai apmokomi darbui su Nacionaliniu visuomenės sveikatos centru (NVSC) – jų darbą koordinuoja centro atstovai. Taip pat jie yra aprūpinami visomis reikiamomis darbo bei saugos priemonėms.

Papildomo skambučių centro komandos dirbs slenkančiu grafiku, taip užtikrinant nepertraukiamą pagalbą visas septynias dienas per savaitę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.