„Huawei AppGallery“ verslininkams siūlo nemokamai pasiekti milijonus vartotojų Europoje

Lyderiaujanti tarptautinė technologijų bendrovė „Huawei“ savo programėlių galerijoje „AppGallery“ pristato specialią paramos elektroninės komercijos verslams ir aplikacijų kūrėjams kampaniją.

El. komercijos verslams siūlomos itin matomos pozicijos „AppGallery“ populiarioje skiltyje „Kolekcijos“, nemokama reklama pagrindiniame programėlių galerijos puslapyje, kurios vertė – iki 2500 eurų.<br>„Huawei“ nuotr.
El. komercijos verslams siūlomos itin matomos pozicijos „AppGallery“ populiarioje skiltyje „Kolekcijos“, nemokama reklama pagrindiniame programėlių galerijos puslapyje, kurios vertė – iki 2500 eurų.<br>„Huawei“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-12-16 15:52, atnaujinta 2020-12-16 15:56

Ja siekiama šiuo sudėtingu pandemijos laikotarpiu paremti verslus ir padėti jiems augti bei paskatinti aplikacijų kūrėjus prisijungti prie „AppGallery“.

El. komercijos verslams siūlomos itin matomos pozicijos „AppGallery“ populiarioje skiltyje „Kolekcijos“, nemokama reklama pagrindiniame programėlių galerijos puslapyje, kurios vertė – iki 2500 eurų.

Verslai, norintys gauti išvardytas naudas, turi registruotis nuo šiandien iki gruodžio 31 d. ir būti pastebėti 36 milijonų „AppGallery“ naudotojų visoje Europoje.

Programoje dalyvauti gali trys specifinės verslų grupės: el. komercijos prekės ženklai ir verslai, kurie šiuo metu nėra „AppGallery“; verslai, kurių programėlės jau yra „AppGallery“, tačiau nėra įgyvendinusios „Huawei Mobile Services“ (HMS) integracijos, bet nori tai padaryti; ir verslai, kurie yra „AppGallery“ su įgyvendinta HMS integracija.

„Šia kampanija siekiame paspartinti mažmeninės prekybos elektronines parduotuves ir programėlių kūrėjus patalpinti savo aplikacijas į „AppGallery“, – sako Wang Heng, „Huawei“ vartotojų verslo grupės pasaulinių partnerysčių ir ekologinės plėtros viceprezidentas.

Patyrusi „AppGallery“ inžinierių ir techninės pagalbos komanda dirbs tiesiogiai su programėlių savininkais ir kūrėjais, siekdama įgyvendinti geriausias įmanomas reklamos „AppGallery“ kampanijas bei kuo paprasčiau integruoti programėles su HMS.

Be to, norint pasiekti dar geresnių rezultatų, „Huawei“ siūlo lengvatinę pelno sistemą, kurioje programėlių savininkai gali gauti 90% pelno, kai kitose aplikacijų parduotuvėse įprasta yra gauti tik 70%.

„Šiame pasiūlyme mes išnaudojame visas techninių, rinkodaros ir pajamų didinimo galimybes, kad elektroninės prekybos įmonės ir programėlių kūrėjai galėtų iš karto gauti naudos. Pasiūlymas galioja tik iki metų pabaigos, tad tie, kas nori pasinaudoti šia išskirtine galimybe pasiekti milijonus naujų mobiliojo ryšio vartotojų, turi kreiptis nedelsiant“, – priduria Wang Heng.

Integruoti programėlę su „Huawei Mobile Services“ užtrunka vidutiniškai dvi savaites, mat „Huawei“ procesą supaprastino iki penkių žingsnių.

Naujų vartotojų registracija patvirtinama per vieną dieną, programėlę įkelti užtrunka iki 15 minučių, tai padarius vieno įrankio iš HMS programavimui reikalingos maždaug 3 dienos iki programėlės paleidimo.

Norėdami prisijungti prie „AppGallery“, registruokitės čia.

Tekstas parengtas bendradarbiaujant su „Huawei“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.