Prasidėjus invazijai į Ukrainą Vokietija stiprina kibernetinę gynybą

Rusijai pradėjus invaziją į Ukrainą, Vokietija stiprina savo gynybą nuo bet kokio galimo kibernetinių atakų skaičiaus augimo, ketvirtadienį paskelbė vidaus reikalų ministrė Nancy Faeser.

 Rusijai pradėjus invaziją į Ukrainą, Vokietija stiprina savo gynybą nuo bet kokio galimo kibernetinių atakų skaičiaus augimo.<br> 123rf iliustr.
 Rusijai pradėjus invaziją į Ukrainą, Vokietija stiprina savo gynybą nuo bet kokio galimo kibernetinių atakų skaičiaus augimo.<br> 123rf iliustr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-02-24 12:24, atnaujinta 2022-02-24 14:59

„Saugumo pareigūnai sustiprino apsaugines priemones, kad apsisaugotume nuo bet kokių kibernetinių atakų, ir atkreipė atitinkamų agentūrų dėmesį“, – sakoma jos pareiškime.

Kaip lrytas.lt jau rašė, trečiadienį prasidėjo didelio masto ataka prieš Ukrainos valdžios elektronines sistemas, ketvirtadienio ryte neveikė Ukrainos ministrų kabineto, Užsienio reikalų, Infrastruktūros, Švietimo ir kitų ministerijų interneto svetainės, taip pat Valstybės sienos apsaugos tarnybos tinklalapis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.