„Tele2“ ir „Pildyk“ klientams specialūs tarifai galios visą gegužės mėnesį

Mobiliojo ryšio operatoriaus „Tele2“ tinkle visą gegužės mėnesį ir toliau galios specialus tarifas skambučiams į Ukrainą. Minutės kaina – 0,05 Eur, tai yra 94 proc. mažiau, nei įprasta tarptautinio skambučio į Ukrainą kaina. Specialūs tarifai bus taikomi privatiems ir verslo klientams, taip pat išankstinio mokėjimo paslaugos „Pildyk“ vartotojams.

 Mobiliojo ryšio operatoriaus „Tele2“ tinkle visą gegužės mėnesį ir toliau galios specialus tarifas skambučiams į Ukrainą.<br> 123rf nuotr.
 Mobiliojo ryšio operatoriaus „Tele2“ tinkle visą gegužės mėnesį ir toliau galios specialus tarifas skambučiams į Ukrainą.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 29, 2022, 7:56 AM

„Nuo karo pradžios siekiame užtikrinti galimybę savo klientams palaikyti ryšį su artimaisiais Ukrainoje. Situacija išlieka sudėtinga, todėl ir toliau suteikiame išskirtines sąlygas klientams skambinti į šią šalį. Šiuo įtemptu laikotarpiu bet kokia pagalba ukrainiečiams yra itin reikšminga, o mūsų pareiga ir atsakomybė ją suteikti“, – sakė bendrovės generalinis direktorius Baltijos šalims Petras Masiulis.

Pirmosiomis karo dienomis klientų skambučiams į Ukrainą buvo įjungtas nulinis tarifas, per visą laikotarpį iki dabar prakalbėta daugiau kaip 4,6 mln. minučių. Skambučių kompensavimas ir kita operatoriaus teikiama parama ukrainiečiams padedančioms organizacijoms siekia jau daugiau kaip pusę milijono eurų.

Nuo balandžio 1 d. operatoriaus klientai į Ukrainą gali skambinti naujais, itin palankiais tarifais – 0,05 Eur už minutę, SMS žinutės kaina į Ukrainą – 0,10 Eur. Specialūs tarifai klientams ir toliau bus taikomi visą gegužės mėnesį. Naujieji įkainiai padengia tik būtinąsias su skambučiu susijusias išlaidas ir yra 94 proc. mažesni nei įprasti, iki vasario 24 dienos galioję skambučių tarifai (0,89 Eur už minutę).

Specialias „Pildyk“ SIM korteles gavę Ukrainos pabėgėliai gegužės mėnesį taip pat papildomai gaus 60 minučių nemokamų pokalbių su Ukraina. Jas išnaudojus, minutė kainuos 0,05 Eur.

„Tele2“ į Lietuvą atvykusiems ukrainiečiams skyrė 30 tūkst. „Pildyk“ SIM kortelių. Su šiomis SIM kortelėmis nuo aktyvavimo dienos jie gali tris mėnesius nemokamai ir neribotai skambinti, rašyti SMS žinutes ir naudotis neribotu internetu Lietuvoje.

Ukrainoje esantiems įmonės klientams nuo gegužės 1 d. iki 31 d. skambučiai, žinutės ir mobilieji duomenys ir toliau išliks nemokami.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?